Зуека: Ани ме прави щастлив!

Трябваше по-рано да се разделя с Нина, признава актьорът
Обновена: 11 дек 2012 16:05 | 11 дек 2012 15:58,
103
Зуека: Ани ме прави щастлив!
Зуека и Рачков; Снимка: LOVE style

За първи път след раздялата си с Нина Зуека открехва вратата на личния си живот.

„Когато човек се разочарова в личния си живот, единственото, което го кара да остане там, в семейството, е детето и нищо друго", категоричен е актьорът пред сп. LOVE Style.

Toй признава, че много по-рано е трябвало да се раздели с Нина. Сегашната му половинка – режисьорката Анна Вичева, му дава "спокойствие, любов, вяра, сила".

"Прави ме щастлив! Смятам, че започвам нов период от живота си с Ани", каза Зуека.

Той дори не изключва възможността да се ожени за нея и двамата да си имат дете.

Димитър Рачков пък признава как наскоро изненадал любимата си Мария Игнатова с букет от 99 рози.

„Не умея да споделям чувствата си и да изразявам емоциите си. Затова реших да направя този жест и видях как й блеснаха очите. Ето сега й готвя още една изненада", признава актьорът.

Той също не изключва опцията отново да стане родител, а майката на второто му дете да е Мария. Засега обаче това не е на дневен ред.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


103
Още по темата: Аниприятелказуека
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
86
2
 
2
 
! Отговори
до 94 преди 11 години
Пич, сега е перфектния момент да и "измажеш" балкона!
85
2
 
1
 
! Отговори
до Raia преди 11 години
Ей , ще ми посочиш ли точно къде той казва, че жена му е грозна?ХАХАХАХАХАХАХА
84
3
 
4
 
! Отговори
до 90 преди 11 години
Доколкото си спомням, Рачков (вече Пачков) беше зарязан навремето от жена си, беше се намушкала с някакъв на снимки на Сървайвър или нещо такова. Взе си детето и го откъсна от баща му.Хайде сега почвай да храниш ***!
83
3
 
1
 
! Отговори
До Дани преди 11 години
Направо *** за пиленце е заменил!
82
3
 
3
 
! Отговори
Аз преди 11 години
Тук коментиращите са пълни ***!
81
6
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Зуек,каквито и сметки да имаш за уреждане, колкото и да не харесваш жена си, каквото и да ти е в гащите,трай си и не се излагай пред хората.Истинските мъже не се държат така,уверявам те.Но то в БГ май истински няма, а само ГМО-та.
80
3
 
5
 
! Отговори
Raia преди 11 години
Kogato se e jenil za neia da ne bi da e bila po hubava, kade e gledal. Nai malkoto ne e krasivo ot negova strana da kazva 4ak sega , 4e e grozna, vse pak ima da6teria ot neia. Kak tia 6te pogledne na tova negovo izkazvane, kak 6te mu kaje tate otnovo.Mnogo glupavo ot negova strana. Kato aktior go haresvam, ima talant.
79
12
 
9
 
! Отговори
минаваща преди 11 години
Много ми е интересно колко от пишещите тук мъже биха живели с Нина и биха си лягали с Нина всяка вечер?Зуека може и да не е хубавец,но се запази с годините.
78
3
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Е, то още от едно време си личеше, че това е брак по сметка - за Зуека. Нина наистина е грозна и дебела, но има пари и талант. Зуека - световно неизвестен и грозен артист..... Направил си е сметката. От друга страна Нина беше много самодоволна и дори нагла - тя си мислеше,че като му е родила едно дете и работят заедно, може да изглежда как да е и да се държи кофти...... Накрая нещата някак се развързват и кой каквото търси - намира го...... и си плаща сам сметката
77
2
 
19
 
! Отговори
bolka преди 11 години
Има една приказка: "Търкулната се тенджерата, та си намерила похлупака".Меко казано, колкото не е красив единия, толкова и другия, имам предвид бившата му жена, с която е съжителствал толкова години. Ако разглеждаме само физическата красота.Останалото - те си знаят. Но е грозно това изказване на Зуека, ако беше по-културен и с по-висок морал, не би следвало да прави такива коментари, най-малкото защото и той може да изпадне в позицията на изоставен.
76
2
 
16
 
! Отговори
Група фенове преди 11 години
Поздравяваме го с песента на Руслан Мъйнов - "Дърт козел..."!
75
7
 
19
 
! Отговори
Дани преди 11 години
Все още не е осъзнал, че е заменил кон за кокошка, когато стане ще се хапе дето не се стига.Умна жена е Нина, тя го е създала, а той е използвач стана известен и вече тя не му трябва, за това си е намерил нова, нищо ново под слънцето.
74
6
 
24
 
! Отговори
haha преди 11 години
Зуека е влязъл в климакса характерен за позастаряващите ,но позабогатели ГРОЗНИ МЪЖЕ,две свир...и и едно голо дупе ,малко ласкателство,че е неземен в секса и е ...готов,ама като свърши парите ще стане като всички останали,ДОБРЕ ЧЕ ИМА ГЛУПАВИ МЪЖЕ ,ЗА ДА ИМ ХАРЧИМ ПАРИЧКИТЕ!!!
73
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
prosto maj i toi e kato vsi4ki jalko
72
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
вижте какъв разврат лъха от това безмозъчно бездарно общество.
71
2
 
0
 
! Отговори
Месията на Дименце преди 11 години
Идеята с ватата си я биваше! Хубаво! А пластиката на Владето в Сирано?! Да живее бургаската бохема! Марето да си пази лактите, че ще ги изостри... Да ми цункате сценариста!
70
18
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
По грозен артист не съм виждала,а сигурно е и много глупав.Нина е много умна жена.Този *** не я заслужава.Късмет Нина!
69
9
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Простички , много простички , и грозни от всякъде - 2ма " сатирици ".Само ,че вече са се помислили велики , защото са натрупали парици . Ще му ги изхарчат ...Но е грозно да коментира нещо което детето му чува също . Но той си е грозен .
68
6
 
30
 
! Отговори
препатил преди 11 години
Като ти изяде жалките пари и ще ти даде зелена светлина.*** си е ***.
67
3
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Ани ме прави щастлив!-И със щастикто се свиква, след което спираш да го забелязваш, става ти тъпо и безразлично. нората сме устроени така ча да оценяма нещата само след като ги изгубим