Колко "струват" децата на Елтън Джон

Сурогатната майка е прибрала малко над 46 000 евро за двете си раждания
21 яну 2013 16:21,
16
Колко "струват" децата на Елтън Джон
Елтън и Дейвид, Снимка: Reuters

Децата са безценни, но понякога за да се сдобие човек с тях, трябва да извади определена сума. Особено ако този човек е знаменитост като Елтън Джон.

Певецът е един от най-известните хомосексуалисти и дори е официално омъжен за Дейвид Фърниш. През 2010 година двамата мъже решиха, че щастието им ще бъде пълно, ако се сдобият с наследник. Затова потърсиха услугите на сурогатна майка и ето че на бял свят се появи Закари.

Преди по-малко от две седмици стана ясно, че Закари си има братче – Илайджа, което е родено от същата жена, името на която се пази в тайна. Това, което в. Sun вече е разбрал обаче, е сумата, която биологичната майка е прибрала, за да износи и роди двете момченца.

Според медията Закари е „струва" на сър Елтън Джон – 20 659 евро, докато цената за Илайджа се е покачила с няколко хиляди и този път е стигнала 25 800 евро.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


16
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
0
 
0
 
! Отговори
до 4 преди 11 години
Какво значи "да излъжеш природата"? Кой въобще се опитва да го стори,къде ти е логиката? А самотните родители или деца отглеждани от баби и дядовци или в интернати или забавачници - те също ли лъжат природата? Теб природата май доста те е излъгала,ама безпощадно се е подиграла с теб!!!!!!!!!!!!!
13
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Децата ще са си много добре. По-добре отколкото в някое бедно българско семейство с баща алкохолик и ***. Не ме притеснява тяхната психика,ама никак. По-скоро ме притеснява как се отразява на психиката и развитието описаното по-горе от мен. От личен опит говоря,като човек израснал в семейство на *** алкохолик и ниски доходи. Израснах сред простотия,скандали,селяния,смрад. А Елтън е гений в музиката и със сигурност ще ги научи на култура.
12
0
 
0
 
! Отговори
до 8 преди 11 години
Ами кой те кара да си го представяш? Някой задължил ли те е,теб като те е гнус,тях не ги е. Защо трябва да се бъркаш в личният живот на хората и в неща които не те касаят? Искам да ти кажа че е адски невъзпитано!
11
0
 
0
 
! Отговори
до 1 преди 11 години
Психологическите проучвания отдавна са показали,че деца отглеждани в хомосексуални семейства са не по-нещстни и различни от тези в нормални такива. Така че вместо да злобеете се погрижете за вашите деца,защото никак не е добро положението. Пиене ,пушене и секс от 14 годишни+чалга+беднотия и агресия. Не ги мислете децата на Елтън,той е МИЛИОНЕР,тия деца ще са презадоволени със пари,дрехи и каквото се сетите,а това е най-важното за добра психика!
10
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Много се дразня като чета коментари от типа на "Как ще дават деца на гейове"... Кой какво дава,детето си е на Елтън,той му е биологичен баща.Той ако беше по-млад би оплодил по традиционния начин някоя жена и пак щеше да има син и после щяхте да му казвате че нямал право да отглежда сина си със съпругът си?Аз неговите деца не ги мисля,с толкова богати родители нищо няма да им липсва,по-скоро ме притесняват българските деца,които са на първо място по самоубийства и са най-нещастните в Европа.
9
0
 
0
 
! Отговори
edna maika преди 11 години
Ne moga da razbera tezi surogatni maiki - devet meseca si go nosila tova dete v teb, nakraq go rajdash i go prodavsh. Kakvo znachenie ima, che genetichniq material ne bil tvoi, nali si go nosila tova bebe v korema si, useshtala si kak rita, prejivqla si cqlata bremennost...ne znam.
8
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Отказвам да си представя как се обичат тия двамата. Гнус ме е .
7
0
 
1
 
! Отговори
Джон Ленън преди 11 години
Тоя Дейвид Фърниш е с Елтън Джон смо за да влачи кинти от него.Но момъка си заслужава всеки долар който е извлачил на дъртия пергишин, я си представете как го вдига като чичката се съблече гол, а и като си махне перуката е плешив.Щом успява да го вдигне и да плющи дъртия развратник значи тоя Дейвид е баси *** непукист.
6
0
 
2
 
! Отговори
Джефри преди 11 години
А бе кво ни занимавате с тези илюминатски изчадия!!!?????????????????
5
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
В процентно изражение съобразно доходите ви вашите струват 10 ако не и 100 пъти повече.Имането на дете в БГ струва колко една средна годишна заплата ако искате всичко да е като на "белите хора".И вие ги давате.А на тоя ако му кажат 100 000 000 колкото прави годишно... как мислите ще ги даде ли?
4
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Мислят си, че с пари могат да излъжат природата.
3
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Много малко е взела!
2
4
 
0
 
! Отговори
me преди 11 години
Дечицата ще са си съвсем добре, с двама грижовни и обичащи родители. Със сигурност ще са много по-добре от милионите живеещи с баща насилник и майка боксова круша и/или алкохоличка. Тъжно е обаче за всички хора с репродуктивни проблеми, които искат деца, но не могат да си позволят цената на заместващата майка. Парите не могат да купят всичко, но могат да купят доста. Жалко е, когато и децата влязат в тази категория.
1
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Нека психолог изчисли колко ще струва Елтън Джон и мъжа му на децата ! С пари не може да си купи живот ,уважение и здраве. В първите седем години ще ги гледат обратни ,а тогава децата се формират като човеци и възпитание ,а после може и да продължат в социален дом ,въпреки парите ,защото Елтън Джон надали ще хиляди...