Мат Боумър - красавецът, изгубен за женското съсловие

Актьорът ни фиксира със сините си очи от страниците на Da Man Fashion
9 фев 2013 09:56,
32
Мат Боумър - красавецът, изгубен за женското съсловие
Снимка: сп. Da Man Fashion

Представяме ви едно наистина горещо попълнение на Холивуд, а именно красивия актьор от „Професия: Стриптийзьор" - Мат Боумър. Синеокият тексасец позира за корицата на новия брой на мъжкото модно списание „Da Man", познат на българския зрител от сериала „Престъпления от класа" (White Collar). Хубавецът позира  спретнат в костюм на Tommy Hilfiger за корицата на изданието.

Мат е син на футболиста (по американски футбол) от „Далас Каубойс" - Джон Боумър, но избира да стартира кариера извън футболното игрище. Скоро след като завършва колеж, той прави своя дебют в телевизията в сапунената опера „Всички мои деца".

След като работи последователно за няколко шоу програми, той става най-известен като мошеника Нийл в хитовия сериал „Престъпления от класа". В момента Мат е фаворит на интернет-феновете за ролята на Крисчън Грей във филмовата адаптация на „Петдесет нюанса сиво". Проблемът е, че Мат наскоро си призна, че е гей и че има връзка със своя филмов агент Саймън Холс. Двамата имат трима сина, родени от сурогатна майка, като двама от тях са близнаци.

Ето и какво споделя 35-годишният актьор със списанието:

Затова как да пази здравия си разсъдък в Холивуд:

"Да имаш живот извън бизнеса е много важно. За мен, това е моето семейство. Те винаги са на първо място и винаги ще бъдат. Ние, актьорите сме благословени да можем да разказваме истории. Това е важно за човечеството, за да се разбере: кои сме, откъде идваме, какво се случва с нас, на какво сме способни."

За бащинството:

"Бащинството даде смисъл и перспектива на моя живот. Всички парадигми се размърдаха. Децата ми са най-доброто нещо, което някога ми се е случвало."

За бъдещите си проекти:

"Току-що завърших филма „Зимна приказка", в който имам малка роля. Това е магически реализъм, който се върти около любовната история между Колин Фарел и Джесика Браун Финдли. Сред другите звезди на лентата са Дженифър Конъли, Ръсел Кроу и Уил Смит. Миналата есен работих по филм, наречен „Космическа станция 76" заедно с Лив Тайлър и Патрик Уилсън. През април се връщам на снимачната площадка на 5-тия сезон на „Престъпления от класа"."

Вижте снимките на красавеца Мат в галерията на Tialoto.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


32
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
28
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Абе ти си яко ***, "вид на богат хомосексуалист"... ***...Това е елегантен стил и визия,по такива си падат жените ,а не по селяни...Ако имаш комплекси се обърни към фризьор,поразходи се из моловете и си накупи нови дрешки,ходи на фитнес и прочие.
27
9
 
5
 
! Отговори
Жена преди 11 години
Жените в днешно време си падат предимно по такива голямоглави с вид на богат хомосексуалист ;) Жалко за такива като мен все по-малко истински мъже се намират..
26
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Повече ***, по малко конкуренция за хубавите жени!
25
8
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Мат е адски сладък и секси,*** по-долу да мълчат...Ограниченяци!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
24
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
В White Collar е страхотен!
23
25
 
7
 
! Отговори
Негохаресваща преди 11 години
Този е доста противен. Освен това на челото му е написано,че е ***. И не мога да си обясня защо на всички снимки му е отворена устата. Отврат!
22
0
 
6
 
! Отговори
Севернячка преди 11 години
На някои снимки прилича на Хоакин Финикс, любимият ми актьор...
21
0
 
7
 
! Отговори
7 преди 11 години
КОЙ ТИ КАЗА ,ЧЕ СТАВАТ ПО-СЕКСИ?! Я ПИТАЙ ЖЕНИТЕ
20
0
 
8
 
! Отговори
до николина преди 11 години
ХЕЙ,МИЛИЧЬК,ДЕТО ЗА жена се представяш....не всички застаряващи мьже приличат на Шон коньри! А и на него пластиките са му доста.ТАКА,ЧЕ НЕ Е ЯСНО ТОЧНО ЗАЩО КОМЕНТИРАШ ТОВА?!
19
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Абе умнико, да ти е хрумвало, че на хомосексуалните мъже не им трябва единият да "играе" жена. Те нали за това са хомосексуални. Щото харесват мъже.
18
11
 
10
 
! Отговори
Николина преди 11 години
Защо жените имат нужда от пластична хирургия и много козметика за поддържане на външния вид?Отговор:С времето и напредването на възрастта мъжете стават по-секси. Те нямат проблем в зрелите си години да приличат на Шон Конъри и да бъдат естествени.Истината, обаче е, че с времето огромна част от жените също заприличват на Шон Конори в зрелите му години и точно затова армия от пластични хирурзи и всевъзможни производители на козметика пълнят джобове...Ей затова хубавите мъже стават гейове :)
17
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Toя като го гледам много ще се котира при българските политици, като им знамем наклонностите.
16
13
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Само не разбрах,кой от двамата играе мъжа и кой жената,дали е пасивен или активен,така като го гледам,май е пасивния.:))))))))
15
1
 
21
 
! Отговори
тя преди 11 години
Дори и да не беше никакъв гей, чист хетеро, в какви ли нервни кризи щяха да изпадат приятелките му при постоянна атака от обожателки? ;-)
14
16
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Нищо особено не е. Има квадратно лице.
13
5
 
13
 
! Отговори
Евгени Минчев преди 11 години
Мдаааа.... все по-добри попълнения във армията ни....
12
1
 
9
 
! Отговори
Катерпилар преди 11 години
злъчка=Жлъчкатака де, вече май-няма значение за коментар 10...викайте поп!
11
4
 
26
 
! Отговори
Катерпилар преди 11 години
Колко ли жени са спукали злъчка от яд, че такъв индивид е на другия бряг.
10
3
 
34
 
! Отговори
Валентин преди 11 години
Гей/негей - хубав мъж си е.
9
5
 
30
 
! Отговори
Отчаяна преди 11 години
Защо всички хубави мъже или са женени,или ге**ве?....ЗАЩОООООООО