Кейт Хъдсън: Матю се доказа, когато забременях

Актрисата споделя детайли от връзката си с вокала на Muse
Обновена: 5 апр 2013 13:43 | 5 апр 2013 13:43,
6
Кейт Хъдсън: Матю се доказа, когато забременях
Снимка: сп. Elle

Американската актриса Кейт Хъдсън среща британския музикант Матю Белами през 2010 година и двамата веднага си допадат. Скоро след това следва класическо ухажване от негова страна, като техният традиционен, но сравнително бавен в началото романс взима неочакван обрат, след като тя разбира, че е бременна.

"Всичко беше много старомодно и правилно. Бяхме на няколко прекрасни срещи", разказва 33-годишната блондинка за новия брой на списание ELLE, Великобритания (май/2013). "И два месеца по-късно бях бременна... Бях шокирана, но си помислих, че сега ще стане интересно."

Става не само интересно, но и доста подходящо в случая, защото рокмузикантът се оказа напълно готов за бъдещото бащинство и приема новината с радост и еуфория.

"Знаех, че ще трябва да бъдем силни, за да се справим. Знаете, че връзката между двама души става по-трудна, след като имат дете", отбелязва тя. "Бременността променя всичко – мисленето ти, тялото ти... Но Матю беше до мен и това беше най-важното." 

Сега, три прекрасни години по-късно, Хъдсън и вокалът на групата „Muse" се наслаждават семейството си, което включва освен почти двегодишния им син Бингам и деветгодишния син на Кейт - Райдър (от брака ѝ с Крис Робинсън).

За бъдещето тя казва: "Ние ще се оженим. Мисля, че това е важно, но засега нямаме планове за сватба. За мен юридическият статус не гарантира добро семейство."

За щастие, майката на Кейт - Голди Хоун, живее без брак с актьора Кърт Ръсел вече 30 години и показва на дъщеря си, че е възможно такова силно партньорство да няма официален документ за обвързаност.

"Когато бях дете, с моите братя много искахме родителите ни да се оженят. Затова татко (Кърт) даде на мама пръстен и ѝ каза някои красиви думи. Това беше наша, собствена версия на брачната церемония, която беше важна за нас, въпреки че не беше класическа и никой не им даде свидетелство за брак."

За статута си на рокдама тя казва: "Аз съм много по-малко рок мацка и много повече добра майка и добър партньор."

Вижте снимките на Кейт за списание Elle в галерията на Tialoto.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
3
 
! Отговори
morgy преди 11 години
Много *** разсъждения. Не коментирайте факти, които са на светлинни години разстояние от вашата "компетентност". Това се отнася най-вече за 123.
4
2
 
2
 
! Отговори
123 преди 11 години
Коя си пък ти? И кой пък е той?........Нещо за Кармиджиян лии, как бяха онези дебелогъзи еврейски сестри???
3
1
 
3
 
! Отговори
Handel преди 11 години
"Скоро след това следва класическо ухажване от негова страна, като техният традиционен, но сравнително бавен в началото романс взима неочакван обрат, след като тя разбира, че е бременна."А кой е бащата?
2
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
тази работа и аз можех да я свърша!
1
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
"Скоро след това следва класическо ухажване от негова страна, като техният традиционен, но сравнително бавен в началото романс взима неочакван обрат, след като тя разбира, че е бременна."Значи на това се казва класическо ухажване и бавен романс, а всъщност от първата вечер са били в леглото.