Кели Озбърн: Тялото ми не е съвършено, но аз си го обичам

Телевизионната звезда за първи път позира по бански за корицата на списание
Обновена: 18 апр 2013 17:46 | 18 апр 2013 17:46,
8
Кели Озбърн: Тялото ми не е съвършено, но аз си го обичам
Снимка: сп. Self

Кели Озбърн е момиче, което години наред се бореше с ниското си самочувствие, най-вече заради това, че в пубертета беше доста закръглена. Днес дъщерята на знаменитото британско риалити-семейство Ози и Шарън Озбърн е по-уверена във външността си от всякога. Причината е, че тя успя да отслабне с цели 30 килограма за последните 3-4 години.

Днес момичето с пурпурни коси е загърбило дивия, рокаджийски живот и е заложило на един по-зрял и здравословен ритъм, който успя да я превърне в модна икона, доволна от тялото си.

28-годишната телевизионна водеща доста пъти е говорила в медиите за тайната на своя успех в отслабването. Сега го прави отново за новия брой на списание Self (май/2013).

Звездата от предаването „Модна полиция" казва пред изданието, че след като се е освободила от наднорменото тегло, е взела решение, че няма такова понятие като съвършенство и е време да приеме тялото си такова, каквото е. Според нея тази философия е ключът към разбирането, че няма съвършени хора.

Кели говори открито и за своята борба с наркотичната зависимост, като твърди, че е „чиста" от няколко години.

"Не съм идеална. И аз правя грешки. Знам, че тялото ми си има своите недостатъци, но аз го обичам. Съвършенството е толкова скучно!", казва тя.

Кели е успяла да се спаси от излишните килограми чрез комбиниране на здравословно хранене с ежедневни кардио тренировки, които редува със силови упражнения с тежести, йога и пилатес.

Дъщерята на рок музиканта Ози Озбърн вече избягва да излиза по нощни заведения в петък и събота вечер, а вместо това е организирала приятелите си да си правят танцувални хип-хоп вечери.

„Нарекохме този наш клуб „Анонимните хип-хопъри", обяснява тя. В този клуб участва и музикантът Адам Ламбърт, с когото Кели е близка приятелка и съседка.

Кели обяснява, че сама се мотивира за посещенията във фитнеса. Според слуховете мис Озбърн е успяла да отслабне и покрай гаджето си Матю Мосхарт, който е известен веган готвач.

"Това не е причината да отслабна. Но съм много щастлива с него и щях да го обичам дори да не беше вегетарианец", казва Кели. Другата тайна на водещата е, че просто се опитва да не се сравнява с другите жени.

"Нормално е една жена да завиди на друга за визията ѝ, но аз разбрах, че никога няма да бъда Анджелина Джоли или Джей Ло и е по-добре да се приема такава, каквато съм."

Вижте снимките на мис Озбърн в галерията на Tialoto.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
4
 
! Отговори
ЗОРО преди 11 години
БРАВО....като си спомня каква беше....!!!
5
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
По-хубава е от Джулито. Като и гледам снимките от линка.
4
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
тая че я брулим,брулим доде й почернеее косата
3
1
 
16
 
! Отговори
Мнение преди 11 години
30кг ослабнала и спряла "рокаджийски живот" според мен означава, че е спряла бирите. Поне при мен беше така - пиех лятото по 1 бира на ден и напълнях 4-5кг - после като минах зимата на ракия ги свалих.
2
0
 
17
 
! Отговори
\m/ преди 11 години
Аз пък обичам баща ти, защото е съвършен....
1
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
аз пък точно такива сбити гюленца харесвам... като барабанче е.