Хайди Клум отново арт и секси

Екстравагантният модел засне една от най-артистичните си фотосесии за сп. Hunger
21 апр 2013 13:20,
5
Хайди Клум отново арт и секси
Снимка: сп. Hunger

Хайди Клум е известна със своята екстравагантност. Дамата всяка година вдига страхотни партита за Хелоуин, на които се появява с впечатляващи тоалети. Не по-малко впечатляващи са и фотосесиите, които снима за различни списания. И стилистите и фотографите знаят, че тя е уникална и винаги я представят по интересен начин.

Сп. Hunger реши да подчертае женствеността и силата на топмодела, като направи интересни кадри с нея. Фотографът Ранкин е използвал различните опции на апарата си, за да превърне снимките в произведение на изкуството. Образът на Хайди минава през зелената, червената, синята, розовата и жълтата гама, като така тя е обвита от романтика и мистика.

Клум позира с красиви рокли и панталони. Деколтето на модела е дълбоко на всички снимки и акцентира върху добре оформената и пищна гръд.

Мрежа, дантела и нежни бижута допълват цялостната визия на красавицата и тя изглежда изкусителна и стилна. Косата ѝ е прибрана в опашка, а устните ѝ са с плътно тъмно червило.

Този път Клум не е сложила нищо на главата си, но по-рано тази седмица тя се появи с очарователна шапка в шоуто на Елън ДеДженеръс. Повлияна от модата на „кралските сватби", Хайди бе заложила на шапка с голяма периферия и дантели. А екстравагантната си визия тя обясни с думите:

„Всички започнаха да носят шапки. Така че аз и моите приятелки решихме да се включим в тази мода и да се снабдим с подобен аксесоар. Смятам, че е много забавно".

През юни Клум навършва 40 години и вече обмисля страхотно парти. Познавайки необятното ѝ въображение можем само да гадаем на каква тема ще бъде.

А дотогава просто ще се доверим на визията на стилистите и фотографите и ще я виждаме през техните очи. Как си я представят редакторите на сп. Hunger, вижте в галерията на Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
1
 
! Отговори
Избор преди 10 години
Нормалните жени и м***стиите започват да се различават с напредване на възрастта. Едните стават достолепно красиви, а другите хАРТ(д) ектравагантни. Хайди е избрала второто.
3
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Хайди ме радва на максимум, но наистина тази снимка не й е най-добрата.
2
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Харесвам Хайди Клум, но в тази сесия не нито секси, нито арт. Това е вампирска сесия...... не я показвайте на децата - да не се плашат
1
1
 
2
 
! Отговори
дядо преди 10 години
Тази кльоща никога не може да бъде от ГЕРБ,там са от 300 оки нагоре