Оливия Уайлд – булка сега, но г-жа Съдейкис догодина

Актрисата представя нов аромат в сватбена рокля
Обновена: 7 май 2013 15:11 | 30 апр 2013 10:42,
4
Оливия Уайлд – булка сега, но г-жа Съдейкис догодина
Снимка: AVON/Today Tomorrow Always Amour

Докато звезди като Дженифър Анистън планират сватба до няколко месеца, но още не са си избрали рокля, други като Оливия Уайлд имат близо година до своя „голям ден", а вече се обличат в бяло и воали от главата до петите. Прекрасната актриса изглежда много нежно и романтично в рекламата на новия аромат на AVON Today Tomorrow Always Amour.

Уайлд е рекламно лице на серията Today Tomorrow Always, която включва още два парфюма. По време на снимките брюнетката сменя няколко визии, но най-голямо впечатление прави, облечена в булчинска рокля.

И за да не е самотна булка, дамата си има и кавалер, не по-малко секси и изискан от нея.

„Смятам, че ароматите наистина могат да окажат влияние на настроението ти, могат да те върнат назад във времето или на някое специално място. Те са силно свързани със спомените", казва в рекламното видео Оливия.

Кой е любимият ѝ аромат, остава загадка. А кой е любимият ѝ мъж - за никого не е тайна. Дамата е сгодена за колегата си Джейсън Съдейкис и според последна информация планира да стане г-жа Съдейкис през пролетта на 2014 г. Половинката ѝ отсега издаде, че планира тържество, което да трае дни. Влюбените смятат да обиколят няколко града и да уважат повечето си роднини.

Казват, че не е хубаво младоженецът да вижда булката преди сватбата, така че да се надяваме, че Джейсън няма да гледа рекламата на Today Tomorrow Always Amour. А вие можете а видите булката Оливия в галерията на Tialoto.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
0
 
! Отговори
минчо секса преди 10 години
дали може ,а
2
4
 
8
 
! Отговори
КокинОФФ преди 10 години
Тая година Съдейкис, догодина Адвокатейкис, ако нема Уволнейкис....
1
0
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Една хубава жена.