Майли Сайръс: Вече няма да надничате в живота ми

Актрисата спира да говори за личния си живот
Обновена: 13 май 2013 14:46 | 7 май 2013 10:18,
9
Майли Сайръс: Вече няма да надничате в живота ми
Снимка: сп. Elle

Покрай годежа си и отложената сватба Майли Сайръс не слиза от жълтите хроники на британските и американските медии. За разнообразие сп. Elle реши да я представи в по-модна светлина в юнския си брой. И макар че вниманието трябва да бъде върху визията на блондинката, в интервюто отново става въпрос за личния ѝ живот.

20-годишната певица и актриса преживява малка „криза" в любовния си живот, след като годеникът ѝ Лиъм Хемсуърт вече веднъж „избяга" от нея за близо седмица, а след това пожела да преместят сватбата си за по-нататък без ориентир за конкретна дата.

Една от причините, които възпират младежа, е крехката му възраст – той е на 23. Сайръс е още по-малка, ала тя е тази, която напира за сватба.

„Имаме къща, кучета. На мен ми изглежда съвсем нормално и правилно да сложим и по една халка, която да показва колко сме отдадени един на друг. Но вече няма толкова да говорим за личния си живот", казва Майли за медията.

Звездата малко се опари, след като демонстрираше емоциите си публично и в социалните мрежи. Досущ Като Ким Кардашиян Сайръс изведнъж реши да пази личното си пространство наистина лично.

„Бяхме доста мили към целия свят, като им дадохме възможност да надникнат в живота ни и не смятам, че някой трябва повече да има тази привилегия. Като например в Twitter повече няма да видите снимки на моите кучета или на мои лични неща", добави блондинката.

Въпреки че е само на 20, Майли не смята, че ще се превърне в тези полудели младежи, които изведнъж забогатяват и после превъртат, защото не знаят как да се справят със славата.

„Хората, които израстват, без да имат много пари, може да изпаднат в културен шок и да поемат по грешен път. Казват си: „О, Боже! Имам толкова много пари! За какво да ги похарча? Всички тези хора ще ме харесват, защото съм звезда!". Около мен винаги е имало хора, които са се опитвали да се сприятелим заради грешните причини", споделя Майли.

Вижте сладката актриса в галерията на Tialoto.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
1
 
0
 
! Отговори
batevale преди 10 години
Майли , знаеш ли какво е СРС ? Тук,в България си имаме цял отдел с папараци , все ще те ловнат някъде...
8
1
 
2
 
! Отговори
hit преди 10 години
баси и ся ко ше прайми, аз на закуска не надникна ли тая какво е правила нощес, ми на мен деня ми свършил бе..
7
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Преди ми беше що-годе симпатична, но след като се острига така много опротивя. Плюс т`ва почна да се държи като отракана и много разбираща от всичко. Личи си, че отчайващо се опитва да избяга от детския образ на Хана Монтана. Но не се получава.
6
0
 
5
 
! Отговори
tuzarya преди 10 години
филмите й са много слаби!!
5
0
 
9
 
! Отговори
ава преди 10 години
Настина ми е много странно такова поведение. До сега се опитваше по всякакъв начин да провокира - я с видео, я с визия или поведение, така че всички да не я асоциират с Дисни и да привлече вниманието към новата си същност. Общо взето като не искаш да ти обръщат внимание, не провокираш и не се вреш. Ама с тая сватба и с тези изказвания си личи, че просто иска медийното внимание, ама иска и жертва да се изкара.
4
0
 
6
 
! Отговори
EXTREMIST преди 10 години
А ти ква си че да ти надничаме в живота ???????????????????????????????????????????????????????????????????
3
1
 
6
 
! Отговори
Вик преди 10 години
Ужас!И кво ше прайм сеа?
2
10
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Еми умна е за възрастта си, само това мога да кажа.
1
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
"Въпреки че е само на 20, ""Хората, които израстват, без да имат много пари, може да изпаднат в културен шок и да поемат по грешен път. Казват си: О, Боже! Имам толкова много пари! За какво да ги похарча? Всички тези хора ще ме харесват, защото съм звезда!""ХОРАТА, КОИТО ИЗРАСТВАТ БЕЗ ДА ИМАТ МНОГО АКЪЛ РЯДКО ИЗПАДАТ В ШОК, НО ПОНЯКОГА ИМ СЕ СЛУЧВА И СИ КАЗВАТ "О, БОЖЕ, КАКЪВ/КАКВА ***/А БЯХ. И МОЖЕ БИ ПОСЛЕ ОСЪЗНАВАТ, ЧЕ ФЕНОВЕТЕ ИМ НЕ СА ХАРЕСВАЛИ САМИТЕ ТЯХ, А ТЯХНАТА ОБЩЕСТВЕННА РОЛЯ