Перфектният джентълмен Леонардо Ди Каприо

Актьорът слага костюма и папийонката за новия брой на италианското Vanity Fair
Обновена: 21 май 2013 09:52 | 21 май 2013 09:52,
8
Перфектният джентълмен Леонардо Ди Каприо
Снимка: Vanity Fair

Леонардо ди Каприо може и да не е секси като Брадли Купър или Джордж Клуни, но си остава един от най-желаните ергени. Любовният живот на актьора дълго време бе широко дискутиран, тъй като той бързо сменя гаджетата си, които най-често са моделки. Ала през последните месеци той усилено се опитва да измести фокуса на медиите върху работата си и проектите си.

Ди Каприо показа, че е нещо повече от едно красиво лице. Последният филм с негово участие „Великият Гетсби" получи честта да открие фестивала в Кан, а малко преди това Лео постигна още един успех, организирайки благотворителен търг, който събра рекорден брой дарения.

Актьорът е на 38 години и вече е сложил сериозната маска на лицето си. Той не си пада по бурните купони, пиянските изпълнения и парадирането със скъпите коли и къщи. Не, Лео иска да използва славата за нещо по-добро, като това да опази дивите животни, за които събра над 38 млн. долара от арт аукцион.

През май той блесна на корицата на сп. Esquire, където заяви уверено, че се чувства перфектно в кожата си, знае мястото си и най-важното - наясно е какво иска от живота. През юни негова е корицата на Vanity Fair, където Ди Каприо позира като един истински джентълмен. И това не е просто поза, защото дори и плейбой според някои, звездата не коментира публично връзките си, нито жените, минали през леглото му. А те със сигурност не са малко!

С папийонка или без, Лео вече не е момчето от „Ромео и Жулиета", а един пораснал и сериозен мъж, който има амбициите да промени света за добро.

Елегантен и чаровен, можете да го видите в галерията на Tialoto.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Харесва ми това, че той така ожесточено работи през последните години, за да махне етикета "сладникав лигльо", който му лепнаха както медиите, така и зрителите. Забележете по-късните му филми и ще осъзнаете, че са плод на зверска работа. Разбира се, и талант никак не му липсва. Винаги ми е бил любимец - и като актьор, и като човек.
7
1
 
18
 
! Отговори
Spacer преди 10 години
От Титаник си имах един стереотип за него - сладникав лигльо...После обаче си направих труда да изгледам доста филми с него и не е трудно да се забележи страхотната игра на това момче. Освен това забележете, че почти няма филм с негово участие, който да не е станал хитов...всичките са емблематични.
6
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До УвиЕ, ако в този не виждаш нищо мъжествено не знам кого гледаш. Може би някоя мутрa с дебел врат...За да няма грешки - мъж съм и си падам по девойки, но Леонардо изглежда и се държи забележително мъжки.
5
20
 
3
 
! Отговори
Уви преди 10 години
Продължава да ми прилича на прехранено хлапе. Съжалявам, нищо мъжествено не виждам у него. Е, това си е въпрос на вкус...
4
1
 
11
 
! Отговори
WASILISQNISGERMANI преди 10 години
ЗАД ВСЕКИ УСПЯЛ МЪЖ...СТОЙ ЕДНА ЖЕНА....ЛЕО Е ПРИМЕР ЧЕ ЗА ДА УСПЕЕШ ПОВЕЧЕ....ЗАД ТЕБ ТРЯБВА ДА ИМА ПОВЕЧЕ ДАМИ....
3
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
ОБИЧАМ ГО !! Велик ...
2
11
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
БАБКАТА ОТ ТИТАНИК ЗА КО ГО ОСТАЙ СА УДАВИ ОЩЕ ПЛАКАМ
1
3
 
12
 
! Отговори
СтаниШЕФ преди 10 години
Заради този момък бих напуснал политиката....