Лошите любовници на Холивуд

Кои звезди не ги бива в леглото според бившите им любовници и половинки
22 май 2013 08:32,
11
Лошите любовници на Холивуд
Хю и Кристал, Снимка: Reuters

Кристал Харис буквално разби сърцето на Хю Хефнър, когато в последния момент отказа да се омъжи за него през 2011 г. Не само че събитието пропадна само няколко дни по-рано, когато всички гости вече бяха поканени и приготовленията кипяха с пълна пара, но и тя сложи още сол в раната, като обиди уменията му в леглото.

Унижението за Хю бе огромно, след като тя заяви, че изпълнението му под завивките е около „две секунди" и то пред водещия Хауърд Стърн. Харис каза още, че той има проблеми с тялото си: „Той не си сваля дрехите. Никога не съм виждала Хеф гол... Той не ме възбужда, съжалявам", бяха думите на блондинката.

Явно Хю е поработил върху представянето си в леглото, защото Харис набързо се върна там като г-жа Хефнер навръх Нова 2013 година! Не само че стана негова съпруга, а дори иска деца.

Да не забравяме, че Хю е на 87 години и дори да е собственик на Playboy, едва ли е чак толкова потентен, но кой знае?! Както казва Хефнър – възрастта е просто цифра.

И следващите господа в галерията на Tialoto.bg  доказват, че дори и млади и потентни, те не са чак толкова добри любовници. Сред лошите любовници попадат и някои холивудски лъвици!
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още по темата: сексумениялюбовници
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
0
 
5
 
! Отговори
Филип 31 преди 10 години
И двамата са жалки!
10
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Жена съм и противно на очакванията, че жените гледаме само парите ще ви кажа едно - не всички сме такива. И за всичките пари на света не бих си лягала с такова нещо, дето утре ще умре (то това си е некрофилия). Мадамата на снимката може само да предизвиква съжаление, но нищо повече. Вероятно всеки път след секс с тоя или повръща или плаче или на ум брои парите му, които ще наследи като умре.
9
0
 
9
 
! Отговори
до Нерез преди 10 години
Не си прав братле, аз не искам нито руса, нито *** кака. Говоря ти сериозно. Предпочитам с тъмна коса и по-тъмна кожа, но задължително да е умна и интелигентна. Иначе какво - ще съм с нея за около месец, два, няма да има какво да си кажа с нея и просто ще мина на следващата. Някак си не ми е това смисълът на живота. Което разбира се не значи, че бих върнал такава като описаната от теб, още по-малко пък ще тръгна с някоя супер умна ако е като *** предвид факта, че и аз доста спортувам :)
8
0
 
12
 
! Отговори
Нерез преди 10 години
"а по-скоро обучена от бебе, програмирана секс-кукла без никаква собствена воля."Ухааа, спри че се възбудих. Сериозно, защо повечето мъже се страхуват да си кажат в прав текст, че всъщност искат руса и не много умна кака, с чипо носле, бяла кожа, чаровна усмивка и едри цици?! Като тази на снимката горе. Толкова ли е трудно? Стига сме се правили на много възвишени. Свалям шапка на Хю. Човек без комплекси. Само не разбрах какво бебе, какъв секс?! Човекът е на 90 по дяволите:))
7
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Не е "руса ку*ветина", а по-скоро обучена от бебе, програмирана секс-кукла без никаква собствена воля. Но какво ли ви говоря, най-лесно е да посочиш някой с пръст без да те интересува какво става под повърхността.
6
0
 
16
 
! Отговори
От САЩ преди 10 години
Тази статия не отговаря на американската .Той е поставял условията на женитбата ( ако има такава ) да има предварителни условия и без деца .. , при което тя се е отказала .. С дете наследяваш много ..
5
0
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Много интересно какво ли е очаквала тая *** от 87 годишен дедо?
4
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
dokato myjete se sravniavat s geroite, koito igraiat po filmite i szenata taka 6te e. po prinzip edni sa po-dobri, dr. po-lo6i, no nima sex e nai-vajnoto v jivota????????
3
0
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Уфф, скъпоплатени ку*ви. За какво възбуждане говори при 97 годишен човек. Възрастта била цифра. Тъпотии на квадрат. Възрастта си влия с пълна сила на организъма и това е. Природа. Никой не може да я бори, а и така и трябва. А тази руста овца търси само лесни пари и сензации. Света е пълен с примитивни ку*ветини като тази.
2
0
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Това за съжаление е вярно и за доста по-млади от Хю мъже.
1
0
 
60
 
! Отговори
ined преди 10 години
Дъртаци като Хю възбуждат жените само като си отворят портфейла широко...