Сандра Бълок и Мелиса Маккарти: Ние сме сродни души

Двете комедийни актриси споделят защо са приятелки и в живота
Обновена: 12 юни 2013 10:49 | 12 юни 2013 10:49,
1
Сандра Бълок и Мелиса Маккарти: Ние сме сродни души
Снимка: сп. Parade

В новия брой на списание Parade виждаме двете холивудски чаровници Сандра Бълок и Мелиса Маккарти, които дават общо интервю, насърчавайки новата си комедия „Нежна полиция" (премиерата ѝ за България е 17 юли).

Въпреки че двете актриси не са срещали, преди да започнат работата си по този филм, те са успели да създадат едно искрено приятелство, което вече са пренесли и в личния си живот.

Режисьорът на лентата Пол Фейг („Шаферки") твърди, че двете дами буквално са станали неразделни след края на снимките. Оказва се, че Сандра и 3-годишният ѝ син Луис редовно прекарват времето си с Маккарти, нейния съпруг Бен Фалконе и техните две дъщери - Вивиан и Жоржет.

В интервюто за изданието актрисите говорят за съвместната си работа, както и за смесените си чувства за това, че са работещи майки.

Ето и няколко акцента от интервюто:

За съвместната си работа:

Сандра: "Винаги съм искала да направя женски филм за приятелки. След като гледах „Шаферки", си казах, че ако Мелиса Маккарти иска да работи с мен, веднага бих откликнала, какъвто и да е сценарият."

Мелиса за Сандра: "Преди да познавам Сандра изобщо, бяха ме попитали в едно интервю, коя актриса смятам за забавна и смешна и аз казах нейното име. Обичам да гледам някой, който прави каквото му идва отвътре, без да се притеснява дали изглежда глупаво или нелепо."

За това какво е общото между тях двете:

Сандра: "Ами децата ни вече са големи приятели. Освен това и двете сме майки и имаме общи интереси около тази наша роля. Пък и сме сродни души."

За това дали се притесняват добри или лоши майки са:

Сандра: "Всяка една секунда от всеки един ден се питам този въпрос. Не че се чувствам лоша майка, но винаги се чудя дали правя достатъчно за сина си. Знам също, че целият ми живот в момента се върти около Луис."

Мелиса: "Аз се чувствам виновна, че ходя на работа и се случва да липсвам от вкъщи, но знам, че го правя, за да осигуря най-добрия живот за децата си. Това е един нов модерен феномен - работещите майки винаги се чувстват виновни."

За проблемите, породени от глада на папараците:

Сандра: "Ние сме възрастни хора, но това е една нечестна игра. Не ми е приятно да ни снимат със сина ми на всяко влизане и излизане от училището му. Аз инстинктивно покривам главата на Луис. Той е само на 3, но вече явно показва, че не обича папараците – гледа ги лошо и се прави на недостъпен."

Мелиса: "Не трябва да се допуска непознати хора да правят снимки на детето ти, да ги продават и да правят пари от това. Децата ни не са продукт, те нямат нищо общо с нашата професия. "

Вижте снимките на двете чаровни приятелки в галерията на Tialoto.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари