Още един върколак събира фенки с купища мускули и плочки

Джо Манганиело от "Истинска кръв" демонстрира завидно тяло
19 юни 2013 17:08,
11
Още един върколак събира фенки с купища мускули и плочки
Снимка: Men's Health

Какво отличава върколаците от вампирите? Първите винаги имат тонове мускули и тяло, което ти се иска да оближеш, докато вторите често са като френски контета, но пак секси. И тъй като за вампирите се пише и говори много, време е да обърнем внимание на един много апетитен върколак. Името му е Джо Манганиело и той играе секси мъжкаря с животинско поведение и кръв Алсид в сериала „Истинска кръв".

36-годишният красавец работи усилено за тялото си и с това си спечели място на корицата на последния брой на Men's Health.

"Играя върколак и искам да изглеждам греховно. Искам да бъда като животно, когато си сваля ризата, но и да подвеждам, когато съм с дрехи", издава мотивацията си зад часовете спорт актьорът.

Джо определено подвежда със скучната сива тениска, с която е облечен на корицата на списанието. Но за радост на дамите и мотивация на мъжете на вътрешните страници може да видим всеки сантиметър от плочките на корема му. Красавецът доволно се е излегнал на надуваем дюшек в басейн, така че мускулите му да изпъкват под най-красив ъгъл. Нищо чудно, че Джо има милиони фенки и е напът да засенчи и двата вампира в продукцията – Александър Скарсгард (Ерик в „Истинска кръв") и Стивън Мойер (Бил Комптън).

Не си мислете, че това тяло се постига лесно. Да, в разказите върколаците имат страхотен метаболизъм и дори само да спят и ядат изглеждат като Аполон. Но реалността е различна. Манганиело вдига тежести всеки ден. Лицевите опори за него са като детска игра, както и набиранията!

Едва ли ще се изненадате да научите, че Арнолд Шварценегер е бил неговият идол. „Арни беше моят герой. Той е причината мъжете от моето поколение да започнат да посещават фитнеса. Възможността да се снимам с него в продължение на четири месеца бе невероятна. И той все още тренира всяка сутрин", с възхищение коментира Манганиело.

Освен вдъхновение Шварценегер е бил и неговият ментор в позирането пред камерата. „Имахме фотосесия за плаката на филма „Ten". Аз носех потник и си бях кръстосал ръцете, така че да мога да напрегна мускулите и те да изпъкват. Арнолд дойде при мен и ми каза: „Виждам, че си стегнал бицепса си. Не го прави. Остави ръцете кръстосани, отпусни мускулите и притисни с едната ръка другата тук. Така ще покажеш още няколко сантиметра".

Докато се радва на славата си, Джо не забравя, откъде е тръгнал. Животът му невинаги е бил песен. Всъщност преди да започне да играе в „Истинска кръв", той не е бил популярен в актьорските среди. Получавал е второстепенни, малки роли в екшъни като „Спайдърмен" и толкова.

„Около 6 месеца след като участвах в „Спайдърмен" ме изхвърлиха от апартамента ми, защото не си бях плащал наема. Загубих колата си, мебелите си, дрехите си. Полицаите ми дадоха 5 минути да си събера нещата и да напусна жилището", признава мускулестият мъжага.

Повече мускули вижте в галерията на Tialoto.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
8
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Грозен е.
7
2
 
1
 
! Отговори
honestly преди 10 години
Ето как дедуктивно се усетихте (някои от вас поне!) накъде бият нещата! Аз лично обожавам мъже с подобни тела, но въпросът е - какво друго. Понеже в БГ всичко се е изместило към телесното. Иначе че в такива филми няма какво поле за показване на някакви уникални актьорски умения - факт!
6
3
 
5
 
! Отговори
emi преди 10 години
a mozaka kade e, samo muskuli?Towa stava za Bulgaria, ne e neobhodim mozak!
5
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Уффф развалиха филмите за вампири и върколаци. Направиха ги гейове и лошо гледащи тийнове. И на снимката поредния който блести с мускули. Актьрските качества никой не ги гледа.
4
9
 
3
 
! Отговори
honestly преди 10 години
...опа, извинете! БЪлгария, разбира се, прави изключение! Ако в света мускулите се ценят предимно от гей-мъжете, в БГ де ще има момченце, след 11 годишно е в залата! Криворазбраната цивилизация....
3
19
 
4
 
! Отговори
honestly преди 10 години
Подобни мъже са гей-икони. Жените харесват Джордж Клуни!
2
2
 
4
 
! Отговори
това преди 10 години
е реклама на маратонки. ;)
1
9
 
12
 
! Отговори
Пич от класа преди 10 години
Аз бих казал " Ох Котьоооо"