Ема Уотсън - крадла на екран, невинна по душа

Актрисата все още не е попаднала в капана на славата и суетата
Обновена: 28 юни 2013 16:49 | 28 юни 2013 08:35,
4
Ема Уотсън - крадла на екран, невинна по душа
Снимка: сп. Teen Vogue

След гръмкия старт на кариерата си с „Хари Потър" Ема Уотсън продължава да се утвърждава като актриса. Дамата се опитва да избяга от имиджа на ученичката Хармаяни и да наблегне на жената, в която се превръща. И може би ще успее особено ако се пребори за ролята на наивната, но любопитна Анастейща Стийл от романа „Петдесет нюанса сиво".

Уотсън е една сред основните претендентки за ролята, но нищо не е сигурно. Ролята ѝ на сладката крадла в "The Bling Ring" обаче е факт. Част от продукцията е снимана в дома на Парис Хилтън и темата на лентата се върти около славата и богатството. Логично, това e и една от първите теми, които Ема коментира в новия брой на Teen Vogue, на чиято корица е.

Небрежно облечена в син пуловер на Jill Stuart, 23-годишната актриса споделя за:

За ранния си успех: Мисля, че по някакъв начин бях доста защитена, докато снимах „Хари Потър", защото работех през цялото време. Качвах се на колата, отивах на снимачната площадка и после директно се прибирах у дома... Звучи глупаво, но тогава осъзнах, че съм известна. Има дни, в които се справям със славата по-лесно, и други, в които се чувствам ужасно.

„Хари Потър" се превърна в нещо толкова масивно, че не знам дали друг от моите филми ще може да достигне неговата слава и да направи такъв пробив.

За преживяванията си на червения килим: И преди, и сега усещам леко безпокойство, преди да стъпя на червения килим. Така че винаги се радвам, когато мога да взема приятели с мен. Обичам да гледам реакциите им, когато сляза от колата и около 80 човека започват да крещят името ми.

За бъдещите си планове: Толкова ми се иска да имам план. Аз съм от хората, които са организирани и знаят какво им се случва, и в тази индустрия това все по-трудно ми се получава. Никога не знаеш кога ще започнат снимките на следващия филм. Дали той ще бъде финансиран и къде ще се снима.

Вижте снимките в галерията на Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още по темата: роляславаЕма Уотсън
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
1
 
2
 
! Отговори
Sve преди 10 години
до opashАми то ако не е Анастейща трябва да е Ънастейжа или как'Сийка, това е ДНЕЗ.БЕГЕ, не очаквай чудеса, моля ;)
2
0
 
9
 
! Отговори
Lolla преди 10 години
Ема няма никакви амбиции за посредственото софт-порно на 50те нюанса.Мацката е много класна :)
1
1
 
3
 
! Отговори
opash преди 10 години
Анастейща?