Кейт Мос: Не съм била анорексичка, нито пък наркоманка

Супермоделът развенчава най-популярните слухове по свой адрес в списание Allure
Обновена: 19 юли 2013 14:04 | 18 юли 2013 10:52, Теодора Драгоева
4
Кейт Мос: Не съм била анорексичка, нито пък наркоманка
Снимка: сп. Allure

Кейт Мос вече две десетилетия е един от най-търсените модели в модната индустрия. Неслучайно тя краси корицата на августовския брой на списание Allure. Топфотографът Марио Тестино е заснел шармантния начин, по който Кейт умее да носи дизайнерски дрехи. Този път тя позира в облекла от новите колекции на марките Isabel Marant и Marc Jacobs. В интервюто за изданието 39-годишната британка коментира клюките по свой адрес, които циркулират в медиите вече двадесет години.
Ето и няколко акцента от интервюто с Мос:

За живота си под постоянната критика на медиите:

„Имала съм ужасни моменти, особено когато ме набедиха за анорексичка и казваха, че подтиквам другите момичета към същата болест. Беше доста брутално да ме държат отговорна за нещо, с което нямам нищо общо. Когато пък написаха, че взимам хероин, направо онемях. Сигурно на някои журналисти им приличам на наркоманка, защото обичам да нося леко размазана очната си линия..."

За своята модна философия:

„Опитвам се да изглеждам шик в ежедневието си. Не бих облякла анцуг. Обичам да си създавам сама дрехите. Не всички дрехи, които нося, са дизайнерски творения. Смятам, че жените, които искат да изглеждат точно като манекенките от модния подиум, по-скоро постигат скучна визия. Човек трябва да открие своя собствен стил. Модните тенденции не трябва да се следват сляпо."

За недостатъците на тялото си:

„Не си харесвам гърдите и смятам, че имам много бенки. Имаше един период, когато не можех да си представя, че ще си покажа тялото, но след като го направих, комплексите ми не се изпариха. Все още си намирам кусури."

За това какво смята за славата си:

„В днешно време всеки е знаменитост. Аз също съм знаменитост, въпреки че не съм актриса или попзвезда. Радвам се, че хората знаят името ми, а не само лице или тяло."

Вижте снимките на Кейт за Аllure в галерията на Tialoto.bg.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
4
 
13
 
! Отговори
хестет преди 10 години
Така е, Кейти, винаги съм смятал, че си си придодно грозна.
2
2
 
16
 
! Отговори
естет преди 10 години
Айде пак тая с лисунгерската муцуна и кривите крачуни...Давайте новини за красиви модели, а не за любимките на дизайнери, които не се вълнуват от женската красота!
1
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
da be da nikoga ne e upotrebiavala.