Анистън може да стане майка догодина

Дамата "отново" се готви за ин витро
2 авг 2013 14:06, Петя Славова
5
Анистън може да стане майка догодина
Снимки на Джени като тази, карат медиите да започнат слуховете. Снимка: Reuters

Медиите отдавна искат да видят актрисата Дженифър Анистън майка. Тя самата многократно е заявявала, че иска деца и ѝ е време да стане майка. Дамата не можа да забременее от бившия си съпруг Брад Пит, но сега отново има шанс от бъдещия си съпруг Джъстин Теру.

Блондинката е на 44 години и часовникът ѝ тиктака, така че не е изненадващо, че много иска деца. Според набитото око на очевидци, тя вече работи по въпроса като се подготвя за инвитро.

В момента актрисата снима лентата „Squirrels to the Nuts" в Ню Йорк и източник разкри пред сп. In Touch, че тя е качила няколко килца и дори имала закръглено коремче. „Тя определено е напълняла", каза той и намекна, че това се дължи на подготовката ѝ за ин витро.

Медията пише, че Анистън се е подложила на лечение, което да я подготви към изкуствено осеменяване и ако всичко е наред, до 45-ия ѝ рожден ден (11 февруари 2014 г.), тя вече ще бъде майка.

„Джени знае, че времето й тече. Тя вече си е написала домашното и е проучила всички методи за забременяване. Знае и какви са шансовете ѝ с ин витро. Постоянно се образова по тази тема", казва източник пред списанието.

Информаторът обяснява още, че Анистън не е отчаяна и не смята да изпада в депресия, ако не се получи. Просто се надява да забременее.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
1
 
8
 
! Отговори
Богдан преди 10 години
Първо булка, после майка.. или обратното беше..или още и е рано и за двете..ох,обърках се оттолкова информация за Джени
3
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
И татко може да стане! Днешната наука е способна на всичко.
2
1
 
14
 
! Отговори
аеош преди 10 години
вас какво ви бърка ще става ли или няма да става майка. тъпота на тъпотата, нито зависи от вас нито трябва да ви е грижа.
1
1
 
26
 
! Отговори
силвия преди 10 години
Късмет. Дано има и тя късмет горката.