Рики Мартин: Бях хомофоб като по-млад

Певецът признава в новия брой на GQ, че е изпитвал омраза към гейовете и лесбийките
Обновена: 29 авг 2013 15:01 | 28 авг 2013 12:26,
49
Рики Мартин: Бях хомофоб като по-млад
Снимка: сп. GQ

Австралийското GQ със сигурност ще изненада своята мъжка аудитория през септември, защото вместо гореща мацка или актьор-плейбой, на корицата си слага Рики Мартин. Не, че Рики не е готин, но той е гей. А появата на хомосексуалист на корицата на мъжко списание е някак странна... или не съвсем.

През последните месеци темата за хомосексуалистите набира все по-голяма скорост. Преди по-малко от седмица поредната холивудска звезда призна, че си пада по мъже – актьорът от „Бягство от затвора" Уентуърт Милър. Мартин го изпревари с няколко години, като обяви своята сексуална наклонност през 2010 г.

В броя певецът, който е баща на близнаците Матео и Валентино, споделя, че преди години е бил хомофоб. „Поглеждам назад и установявам, че преди и аз щях да обиждам гейовете. Бях тотален хомофоб и трябваше да се отърва от това чувство", казва Мартин.

И той го прави и то открито. Част от решението му да признае своята хомосексуалност са синовете му. „Не исках да растат в лъжа и да си мислят, че има нещо нередно в това да си гей, разкрива пуерториканската звезда.

Макар че напоследък Мартин не издава хитове, той продължава активно да се занимава с музика... от съдийската скамейка. Певецът е жури в австралийското издание на предаването The Voice. А ето и какво вижда в участниците в риалити формата:

„Гледам ги и виждам себе си като хлапе. Има страх, раздразнение, несигурност. Когато си млад и някой ти каже, че можеш да направиш нещо по-добре, веднага го приемаш прекалено лично. Помисляш си: „Значи не съм достатъчно добър?". Страхове и съмнения постоянно те разяждат".

Вижте фотосесията на Рики Мартин за медията в галерията на Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


49
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
43
2
 
2
 
! Отговори
tania.uzunova.9 преди 10 години
Догодина нов албум от Рики, Световно турне и Рики ще пее новия химн на Световното в Бразилия през 2014 след като го направи през 1998 във Франция. Тук можете само да завиждате и да хейтвате, но никой друг не е избиран за 2-ри път да пее химна на Световно,а Рики е. Очаквам новия химн и Рики ще покаже на всички как се прави хит За Световно не като предишните. 2014 ще бъде годината на Рики. :)
42
1
 
2
 
! Отговори
Гунчо преди 10 години
До МартинЙоан 8:7Но като постоянствуваха да Го питат, Той се изправи и рече им: Който от вас е безгрешен нека пръв хвърли камък на нея.Пич християнино, християнството е въпрос на приемане на другите каквито са без да ги съдиш и сочиш с пръст, на опрощение и толерантност. Ако не си в състояние да го проумееш не си нищо повече от сектант с промит мозък.
41
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Интересно, че на който мъж му го "сложат" веднъж, иска пак и пак....
40
2
 
8
 
! Отговори
s16 преди 10 години
yatsamngoi - много точно го каза, това е болест. То трябва да се лекува. Не може Иван който се мисли за Петър да бъде прибран в лудницата щот нали имал раздвоение, а Кирил който се мисли за Клеопатра да е модерен и шик и да се кефи че го пълнят като чушка да има права и да се развява наляво и надясно...
39
3
 
4
 
! Отговори
Жената и гола да я с преди 10 години
ВСЕКИ СРЕДНО ДОБЪР ПСИХОЛОГ,ЩЕ ВИ КАЖЕ ЧЕ ТЕЗИ КОИТО ОТКРИТО ЗАЯВЯВАТ ЧЕ МРАЗЯТ ОБРАТНИТЕ,И ПАРАДИРАТ КОЛКО МРАЗЯТ И ***,ПРИКРИВАТ КОМПЛЕКСИ НА СЪМНЕНИЯ ОТНОСНО СВОЯТЯ ОРИЕНТАЦИЯ,МОМЕНТА НА ОМРАЗА И КАМ *** Е ЗА ПРИКРИТИЕ НА СВОИТЕ СЪМНЕНИЯ СПРЯМО САМИТЕ СЕБЕ СИ.ДА СТЕ ЧУЛИ ОТ НЯКОЙ ДА КАЗВА ЧЕ ОБИЧА *** ИЛИ ХОМОСЕКСУАЛИСТИТЕ???
38
6
 
8
 
! Отговори
Зигмунд Фройд преди 10 години
Този няма ли да напише писмо до Руския Цар и да ***, колко били онеправдани пИдалитИ, щото не могат да си развяват голите *** в Москва?
37
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До do martinАма за какви нападения говориш не разбрах?
36
1
 
2
 
! Отговори
do martin преди 10 години
ti ko kazaa,napisaaaa
35
1
 
3
 
! Отговори
Мартин преди 10 години
До FFКо речи?
34
2
 
3
 
! Отговори
Мартин преди 10 години
До ГунчоКъде в Библията е казано кой кога и по кого да хвърля камъни?Какво общо има хвърлянето на камъни с мене?Къде не съм оставил Господ да казва кое е грях и кое не е?Аз съм християнин, не съм сектант.
33
7
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
"Бях тотален хомофоб и трябваше да се отърва от това чувство". И какво направи? Стана ***. Странно решение на проблема. По тая логика, ако някой мрази убийците, трябва да стане убиец, за да се отърве от това чувство. Хм, изведнъж започнах да чувствам, че мразя милиардерите...
32
2
 
4
 
! Отговори
FF преди 10 години
do R..martinti konsyltant na "edra bqla" li si v magazin na technomarket ,4e obedinqvash horata s peralni,knizki za instryktziq i na4in na ypotreva....ne te e napadnal nqkoi oshte za tva taka mislish
31
7
 
10
 
! Отговори
философ преди 10 години
Човека казва това което ясно на всеки умен човек: във всеки хомофоб се крие хомосексуалист.
30
4
 
8
 
! Отговори
Гунчо преди 10 години
До MartinMaritnВ любимата ти библия е казано много ясно кой кога и по кого да хвърля камъни. Остави господ да решава кое е грях и кое не е. Не харесвам гейовете, но от сектанти като теб изпитвам отвращение.
29
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Айде стига вече с улавщини !
28
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
кога ще спрете да триете коментарите???????????
27
3
 
4
 
! Отговори
A,Sega преди 10 години
...Xomodrob,ili?
26
13
 
14
 
! Отговори
MartinMaritn преди 10 години
До АнонименОт Библията се знае кое е грях и кое не е. Господ е дал инструкции на хората кое е добре да правят и кое не е. Както като си купиш пералня от Техномаркет примерно има книжка с инструкции за да не се объркаш да я използваш за нещо друго. Така е и с хората, имаме си начин на употреба. Хомосексуализмът не от начините на употреба на хората, но пък от друга страна Господ ни е оставил да си правим наш си избор, пък бил той и грешен.
25
5
 
21
 
! Отговори
KIM преди 10 години
На всеки е нужно да бъде щастлив! Много са ми странни хора, които не приемат нещо само защото ги дразнело..., както са казали някои хора - това, което те дразни, в случая е нещо, което искаш / те е страх да го покажеш или намираш в себе си ... Така, че хора, хайде стига вече с хейтърските неща, не дойде ли времето всеки да живее в мир? Не е трудно! :)
24
7
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
И вие от къде разбрахте кое е грях и кое не?Баси тесногръдите хора!