Мария и Рачков искат бебе, но...

На сцената ли да родя, пита актрисата
27
Мария и Рачков искат бебе, но...
Снимка: Булфото

Популярните актьори и тв лица Мария Игнатова и Димитър Рачков не са далеч от идеята за брак и да имат собствено дете. И двамата имат деца от предишните си бракове, но нямат общо.

"Говорим си го това за сватбата и детето с Митко, но по-скоро ей така, на шега, сериозни планове засега нямаме. За мен бракът е нещо хубаво, особено когато двама души си имат такова доверие, че да създадат и дете. Така че не виждам защо да не го скрепят с един брак. С Митко мислим за общо дете, но истината е, че нямаме време. Кога да го родя – на сцената ли?", пита повече себе си Мария Игнатова в интервю за сп. Story.

Само след дни Мария ще застане на сцената с Алекс Раева, двете ще водят втория сезон на музикалното шоу X Factor. Тя признава, че засега не може да си позволи да намали темпото.

"Не говоря за финансов проблем. Слава, Богу, такъв никога не съм имала. Просто сега съм в активните си години и трябва да работя", допълва Игнатова пред списанието.

В момента Рачков и Мария са разделени за първи път за толкова дълъг период, откакто са заедно. Тя е изцяло ангажирана с X Factor, а той е на вилата си в Твърдица - използва всеки възможен момент да си поеме въздух.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


27
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
22
0
 
3
 
! Отговори
още една овца преди 10 години
Не разбирате ли, че това е реклама? И да си плюете и да хвалите, медиите, които ни забавляват/манипулират пак ще гушнат големите пари от реклама. А ние-садото си оставаме само с едно блеене.
21
0
 
4
 
! Отговори
Journey преди 10 години
Харесвам ги и двамата, но подобни изказвания вече малко идват в повече.Марийче, така и не си от най-талантливите, а изказване в стил "толкова съм заета и толкова ме канят по ангажименти, че трябва на сцената да родя" са меко казано прекалени.Имайте предвид, че от прекалено излизане на сцена, лицата ви се амортизират и хората свикват с тях, което не е много добре.Още повече, появявате се само в предаванията на Магърдич.А, ако искате бебе...мноого е лесно. Отказваш да водиш X factor и си ОК
20
1
 
2
 
! Отговори
до МАРИЯ преди 10 години
ще те намеря и в движение мога да ти направя близнаци,лошото е ,че пак ще се изпърдиш ,като по телевизията ,ама сега звука ще е от разпрано дупе и две в едно.
19
1
 
3
 
! Отговори
LadRiz преди 10 години
Ama tazi "aktrisa" nas li pita dali da rajda?Oooo...sveshtenna prostota i sueta!
18
4
 
10
 
! Отговори
аз преди 10 години
каква актриса може да е тази грозотия ,мачка креватите на мутрите ,истеризира хората само като я гледат ,горкият Рачков и актриса я направи-УЖАС...с халтури артисти няма ,има само КЛОУНИ..
17
0
 
4
 
! Отговори
Жени преди 10 години
Маре, такъв красавец... Мисли! Десетина?!
16
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Подкрепям 19, имам много съученички от ученическите години, родиха, омъжиха се, правиха каквото правиха и се разведоха. Ако ще имам деца от подобни жени - по- добре не. Предпочитам майката на децата ми да е силна жена, ако случайно взема да се гътна, да може да се справя сама. Същото важи и за мен.
15
6
 
17
 
! Отговори
''Кариерис преди 10 години
Аман от закостенели мозъци! Какво лошо има в това една жена да работи и преуспява, а не на 20 да се омъжи,да роди, да няма опит и образование, после да не може да си намери свестна работа и да прекара живота си в кухнята......А и както пише тя вече има дете от предишен брак...Най-малкото кои сте Вие за да съдите кой как трябва да си живее живота?
14
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
" ... Просто сега съм в активните си години и трябва да работя ..."То това основно за раждането на деца важи. Добрата актриса е такава и на 40 и на 50 и на 60. Да не се докара до там после да ражда ин витро като онази русенска докторка.
13
2
 
7
 
! Отговори
аз преди 10 години
Това не може да е тема за коментар-но виж процеса на изработка на бебето при Марийчето би ме заинтересувал в подробности.
12
11
 
13
 
! Отговори
Boroka преди 10 години
Тая на какво е заприличала самооо на Травестит прилича.
11
7
 
20
 
! Отговори
До 12 преди 10 години
Това са пълни глупости! 99% от мъжете просто искат жена в пълния смисъл на думата, а не кариеристки, примадони, многострадални вечно недоволни геновеви и т.н. Убеден съм, че мъжете очакващи жена им да ги храни са пренебрежително малко. Убеден съм, че мъже искат от жените си просто да поддържат домашния уют, да раждат и гледат деца и общо взето да имат едно нормално семейство.
10
7
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
А вие хем искате да ви раждат и слугуват, хем да си живеете като ергени.Хем да са красиви, ама да не отделят време за поддържане на физическото и психическо здраве.Хем да раждат млади,хем да не са зависими финансово от вас.Май краставици на краставичаря искате да продавате.Хем агнето цяло,хем вълкът сит.
9
14
 
30
 
! Отговори
are_kulata преди 10 години
Боже, тази се е скъсала от работа(дудуци)Сумата и холивудски звезди родиха, тази само бетонира функцията си на ***, бати парцала нещастен!
8
17
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Щом една жена пренебрегва раждането на дете и си търси причина за това то не мога да се съглася тя да носи името ЖЕНА-МАЙКА
7
9
 
14
 
! Отговори
As преди 10 години
Da rajda...da rajda pone 2 posledovatelno,da svarti semeistvo,4e edvam i iztraivam ligotiite.....
6
9
 
19
 
! Отговори
JK преди 10 години
Ми да им направим по едно, кат' нЕмЪТ време. Аз лично на Мария бих и направил и пет. Ако некой аресва Рачков да го ашладисва, щот на мен ми мяза на бакалин от соца дет продава зарзават.
5
7
 
36
 
! Отговори
до 3 преди 10 години
Странно е как не осъзнавате какво ни унищожава- не е това, че жените поставят кариерата пред семейството, просто в днешно време няма начин само единия в семейството да работи и да се смогва със сметки и разходи. А това, познайте защо е така? Дали не е заради политиката на всички правителства да вземат пари от данъците на работоспособните, за да хранят социални ***, които раждат по 10 чавета, но пък са сигурен електорат.
4
7
 
32
 
! Отговори
иван преди 10 години
Без нея и Раева ще загине българската сцена :(((
3
4
 
49
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
То една сцена, то една актриса, да ти умре коня!Понякога е по-добре да не казва нищо, отколкото да се изкаже така грубовато!