Мария и Рачков искат бебе, но...

На сцената ли да родя, пита актрисата
27
Мария и Рачков искат бебе, но...
Снимка: Булфото

Популярните актьори и тв лица Мария Игнатова и Димитър Рачков не са далеч от идеята за брак и да имат собствено дете. И двамата имат деца от предишните си бракове, но нямат общо.

"Говорим си го това за сватбата и детето с Митко, но по-скоро ей така, на шега, сериозни планове засега нямаме. За мен бракът е нещо хубаво, особено когато двама души си имат такова доверие, че да създадат и дете. Така че не виждам защо да не го скрепят с един брак. С Митко мислим за общо дете, но истината е, че нямаме време. Кога да го родя – на сцената ли?", пита повече себе си Мария Игнатова в интервю за сп. Story.

Само след дни Мария ще застане на сцената с Алекс Раева, двете ще водят втория сезон на музикалното шоу X Factor. Тя признава, че засега не може да си позволи да намали темпото.

"Не говоря за финансов проблем. Слава, Богу, такъв никога не съм имала. Просто сега съм в активните си години и трябва да работя", допълва Игнатова пред списанието.

В момента Рачков и Мария са разделени за първи път за толкова дълъг период, откакто са заедно. Тя е изцяло ангажирана с X Factor, а той е на вилата си в Твърдица - използва всеки възможен момент да си поеме въздух.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


27
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
8
 
42
 
! Отговори
Деси преди 10 години
Е,мила,само да ти кажа,че тези активни години за раждането важат,а не за работата!Ама щом досега не си го разбрала,твоя си работа!
1
6
 
54
 
! Отговори
dan преди 10 години
" ... Просто сега съм в активните си години и трябва да работя ..." - е кога ще родиш още едно дете, като се пенсионираш? Ето затова в България българчетата намаляват, а *** се множат, защото една *** с три чавета изкарва над 1000 лв. на месец само от помощи! А българките много мислят, сметки правят и най-накрая - едно или най-много две деца!