Лени Кравиц преобразява домове и барове като магьосник

Дори слепият Стиви Уондър остава очарован от интериорните решения на певеца
4 окт 2013 07:51,
0
Лени Кравиц преобразява домове и барове като магьосник
Снимка: сп. Ocean Drive

Ако се чудите къде се загуби Лени Кравиц, то той "потъна" в дизайнерския бизнес. И не става въпрос за мода, а за интериорен дизайн. Певецът все още се занимава с музика, но е нарамил още няколко „дини" под мишница .

Атлетичният и чаровен Лени се снима с малки роли във филми и развива усилено фирмата си за интериорен дизайн с името Kravitz Design. Тя отваря врати през 2003 г. и вече може да се похвали с доста проекти и доволни клиенти.

В новия брой на сп. Ocean Drive Кравиц позира в елегантен костюм, като не е забравил и чаровната си усмивка. Той разказва какво го е провокирало да започне да се занимава с дизайн и как съчетава всички творчески дейности, с които се е захванал.

Научете повече от самия него:

За най-големия комплимент, който е получил, когато Стиви Уондър е влязъл в къщата му: Той влезе и свали обувките си. Помогнах му да седне. „Това място е толкова красиво. Представям си го – всичко се базира на усещане и вибрация", ми каза тогава той.

За това, че прави музика, филми и напоследък все по усилено интериорен дизайн чрез фирмата си „ Kravitz Design": Всичко върви ръка за ръка и едното служи за вдъхновение на другото.

Когато говорим за интериорен дизайн, ключовата дума е „удобство". Целта е да се постигне вибрация, която да направи впечатление, да създаде усещане за комфорт.

Още като дете обръщах голямо внимание на светлините и как са позиционирани предметите в стаята. Отидох да си купя от тези забавни стерео светлини и имах постери и растения навсякъде. Това ме караше да бъда по-креативен и разшири възприятието ми за музика. Забелязах как музиката и интериора вървят ръка за ръка ... също така и модата. Имах възможността да наблюдавам невероятни артисти, които изразяваха себе си чрез дрехите си. Много от приятелите на родителите ми бяха писатели, актьори, поети и режисьори и в началото на 70-те тези хора бяха доста цветни. Апартаментите им също бяха впечатляващи и това ме привличаше като магнит.

Когато правя музика – аз пиша, продуцирам и свиря. Така изразявам себе си на 100 %. Това, което обожавам при снимането на филми е, че те не са за мен. Тогава важна е режисьорската гледна точка и аз съм там да изпълнявам. Музиката е като реакция на това подчиняване през деня. И вечерта си казвам: Ок, сега съм пак себе си и сам се режисирам и правя това, което аз искам.

А снимките от фотосесията и част от неговите проекти, можете да видите в галерията на Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари