Лени Кравиц преобразява домове и барове като магьосник

Дори слепият Стиви Уондър остава очарован от интериорните решения на певеца
0
Лени Кравиц преобразява домове и барове като магьосник
Снимка: сп. Ocean Drive

Ако се чудите къде се загуби Лени Кравиц, то той "потъна" в дизайнерския бизнес. И не става въпрос за мода, а за интериорен дизайн. Певецът все още се занимава с музика, но е нарамил още няколко „дини" под мишница .

Атлетичният и чаровен Лени се снима с малки роли във филми и развива усилено фирмата си за интериорен дизайн с името Kravitz Design. Тя отваря врати през 2003 г. и вече може да се похвали с доста проекти и доволни клиенти.

В новия брой на сп. Ocean Drive Кравиц позира в елегантен костюм, като не е забравил и чаровната си усмивка. Той разказва какво го е провокирало да започне да се занимава с дизайн и как съчетава всички творчески дейности, с които се е захванал.

Научете повече от самия него:

За най-големия комплимент, който е получил, когато Стиви Уондър е влязъл в къщата му: Той влезе и свали обувките си. Помогнах му да седне. „Това място е толкова красиво. Представям си го – всичко се базира на усещане и вибрация", ми каза тогава той.

За това, че прави музика, филми и напоследък все по усилено интериорен дизайн чрез фирмата си „ Kravitz Design": Всичко върви ръка за ръка и едното служи за вдъхновение на другото.

Когато говорим за интериорен дизайн, ключовата дума е „удобство". Целта е да се постигне вибрация, която да направи впечатление, да създаде усещане за комфорт.

Още като дете обръщах голямо внимание на светлините и как са позиционирани предметите в стаята. Отидох да си купя от тези забавни стерео светлини и имах постери и растения навсякъде. Това ме караше да бъда по-креативен и разшири възприятието ми за музика. Забелязах как музиката и интериора вървят ръка за ръка ... също така и модата. Имах възможността да наблюдавам невероятни артисти, които изразяваха себе си чрез дрехите си. Много от приятелите на родителите ми бяха писатели, актьори, поети и режисьори и в началото на 70-те тези хора бяха доста цветни. Апартаментите им също бяха впечатляващи и това ме привличаше като магнит.

Когато правя музика – аз пиша, продуцирам и свиря. Така изразявам себе си на 100 %. Това, което обожавам при снимането на филми е, че те не са за мен. Тогава важна е режисьорската гледна точка и аз съм там да изпълнявам. Музиката е като реакция на това подчиняване през деня. И вечерта си казвам: Ок, сега съм пак себе си и сам се режисирам и правя това, което аз искам.

А снимките от фотосесията и част от неговите проекти, можете да видите в галерията на Tialoto.bg


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари

Какво трябва да знаем за знака на Свинята от китайския зодиак
Какво трябва да знаем за знака на Свинята от китайския зодиак

Какво трябва да знаем за знака на Свинята от китайския зодиак

Прически на знаменитости, които не излизат от мода (галерия)
Прически на знаменитости, които не излизат от мода (галерия)

Прически на знаменитости, които не излизат от мода (галерия)