Кейт се вкара в бейзболна тройка

Дамата сложи спортния екип и позира с братята Джъстин Ъптън и Би Джей
Обновена: 7 окт 2013 08:08 | 7 окт 2013 08:07,
3
Кейт се вкара в бейзболна тройка
Снимка: сп. Sports Illustrated

Едва ли някой би предположил, че Кейт Ъптън може да се появи напълно облечена на корицата на сп. Sports Illustrated, имайки предвид, че предните два пъти позира по изрязани червени и бели бикини. Но този брой е посветен на плейофите на на Мейджър лийг бейзбол (MLB) и затова очарователната блондинка е в бейзболен екип и в компанията на братята Джъстин Ъптън и Би Джей, за които се шегува, че са нейни „изгубени братовчеди".

„Триото Ъптън" прекарва времето за снимки в постоянни закачки и от кадрите се вижда, че бейзболът не е чужд на модела. Всъщност Кейт вече си е имала вземане-даване със спортист, който държи бухалка, и това е Джъстин Верлендър, играещ в „Детройт тайгърс" (Тигрите на Детройт). И въпреки че тя позира с конкуренцията – братята са от тима „Атланта Брейвс" (Смелчаците на Атланта), нито на нея, нито на него би му пукало от това.

В момента Ъптън се наслаждава на връзката си с танцьора и хореограф Максим Чмерковский, с когото излиза от юни тази година. Говори се, че връзката им е започнала с романтична вечеря по случай рождения ден на 21-годишната хубавица, която тази година бе обявена за „модел на годината".

В работен план Кейт може да се похвали и с дебюта си на големия екран. Ъптън се снима в лентата „ The Other Woman", където си партнира в Камерън Диас и Лесли Ман.

Вижте кадрите от последния брой на Sports Illustrated в галерията на Tialoto.bg. А за феновете на Кейт има и снимка от календара за 2014 г., където за щастие на господата е доста разголена.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Теа кво чеверме ше и спретнат на *** с черните си мамби...
1
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Коя е Кейт?!? И защо ни занимавате с нейните напъни в най-скучния спорт на света? :-)