Скарлет: Не се търся в Google, не намирам нищо хубаво там

Йохансон вече бяга от излишната публичност и от клюките
Обновена: 9 окт 2013 08:40 | 9 окт 2013 08:17,
6
Скарлет: Не се търся в Google, не намирам нищо хубаво там
Снимка: сп. Esquire

Скарлет Йохансон излезе от жълтите страници през последните месеци, за да влезе в модните. Дамата се появи на няколко корици през октомври, а изглежда модните редактори са се спрели на нея и за няколко ноемврийски издания. Едно то тях е канадското Elle, в което дамата позира във фотосесия, излязла през февруари 2013 в британския вариант на списанието.

По-впечатляваща обаче е появата ѝ в мъжкото списание Esquire. В него актрисата показва смело изваяните си крака в сатенени боксерки, приседнала върху легло. Скарлет се заиграва с чаршафите и позира по секси рокля. Блондинката неслучайно е на корицата на медията. Сп. Esquire за втори път я обяви за най-сексапилната жена на света. Актрисата вече се окичи с тази титла през 2006 г. и е единствената жена, на която медията за втори път дава сексапилното определение.

И в двете фотосесии Скарлет е секси и много чаровна. Блондинката споделя малко за себе, но напоследък тя пази ревностно всичко, случващо се около нея и и особено в личен план.

Ето и някои акценти от интервютата:

За това, че стои далече от клюките: Спрях да се търся в Google, защото не намирам нищо хубаво там. А и написаното те подвежда, че всички се интересуват от теб, което не е точно така.

Затова, че пази в тайна личния си живот: Вие не ме познавате. На практика не се интересувам от романтичния живот на хора, които не познавам. Предполагам, че сме любопитни по някакъв начин... Хората разпознават някои хора като знаменитости и мисля, че това им дава нещо, за което да мечтаят.

За това, че поема рискове в кариерата си: Би били пълна загуба, ако продължавам да върша едно и също без да поемам рискове. Няма какво да губя, поемайки риск в артистичен план – мога сам да спечеля, дори и да не проработи.

Вижте снимките на блондинката в Esquire в галерията на Tialoto.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
3
 
2
 
! Отговори
Евач преди 10 години
Тая съм я ***.....Иска още, ама аз да не съм си го намерил на улицата....Викам и, махни се *** ***, а тя още. още....
4
4
 
1
 
! Отговори
Артистио преди 10 години
Ми потръси при мен , че наиш ноу убави нещица!
3
3
 
4
 
! Отговори
Джедай Мастър преди 10 години
If I only had a brain
2
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Малииии, малииии, не мога да напиша какво ще и направя защото ще ме изтрият... Но ще е по-много и навсякъде.......
1
5
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
ох на батко котенцето.не ти ли е студено