Тейлър Суифт: Завиждам на приятелките си за страхотните им гаджета

Певицата прилича на горска фея в новия брой на InStyle
Обновена: 25 окт 2013 07:54 | 25 окт 2013 07:38,
1
Тейлър Суифт: Завиждам на приятелките си за страхотните им гаджета
Снимка: сп. InStyle

Тейлър Суифт може да е противоречива личност (едни я харесват, а други направо не могат да я понасят), но едно трябва да ѝ признаем – има визия на модел с тези дълги руси коси и стройна фигура. Нашумялата певица краси корицата на ноемврийския брой на американското списание InStyle, а сесията е заснета от фотографа Джиампаоло Сгура.

За основния кадър 23-годишната звезда носи зелена блуза на Burberry, която отлично контрастира на яркочервените ѝ устни. На вътрешните снимки блондинката прилича на самодива, която се лута в гората, облечена в творения висша мода на Dior, Giambattista Valli, Valentino, Dolce & Gabbana, Christian Louboutin и Marchesa.

Тейлър, която е имала връзки с доста известни мъже, сред които са Джо Джонас, Тейлър Лаутнър, Джейк Гиленхал, Хари Стайлс и Джон Майър, говори за романтика и ревност в изданието.

Ето и няколко акцента от интервюто с изпълнителката на хита „I Knew You Were Trouble":

"Моите приятели ме дразнят, като се шегуват с мен, че съм привлечена от мъже, които не изглеждат супер добре, само защото смятам, че са невероятно интересни. Може би просто съм в такава фаза напоследък. Не мисля, че това ще продължи дълго."

За любовта:

"Мисля, че мога да обичам даден човек, без това да е голяма изпепеляваща любов. Има различни видове любов - има физическо привличане, психологическо привличане, емоционално привличане има и маниакално привличане. Според мен трябва да изпитвате от всичко по малко към определен човек. И да го уважавате, и да бъдете физически привлечени от него, и да се чувствате комфортно в компанията му. Дори да сте обсебени от въпросния човек, да знаете, че той няма да избяга. Не съм открила досега всичко това в един определен мъж."

За ранните си идеи за романтика:

"Минах през етапа, в който вярвах, че очарователният принц съществува, но вече осъзнах, че дори в началото един мъж да изглежда такъв, този имидж изчезва с времето."

За ревността:

"Точно в момента ревнувам или по-скоро завиждам на тези мои приятелки, които имат страхотни гаджета, тъй като аз нямам и съм сама в момента. Опитвам се да променя тези мои чувства в нещо положително, например да черпя вдъхновение от тези хубави връзки. Поне имам много доказателства, че една жена може да има и страхотен приятел, и успешна кариера едновременно. Надявам се това да ми се случи и на мен някой ден".

Разгледайте снимките на Тейлър в галерията на Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
2
 
! Отговори
браво преди 10 години
Браво! Много я харесвам, давай, момиче, ние сме морално с тебе! Изтръшкай Холивуд до крак!