Гуинет Полтроу: Не ми пука за мнението на непознатите!

Холивудската звезда вече не обръща внимание на клюките по неин адрес
7 ное 2013 07:32,
2
Гуинет Полтроу: Не ми пука за мнението на непознатите!
Снимка: сп. Red

Гуинет Полтроу показва характерния си стил в декемврийския брой на списание Red. 41-годишната блондинка е една от най-известните актриси в света, но също така и една от най-критикуваните. Тя обаче признава, че не чете статиите за себе си и не губи от енергията си, за да умува над това какво мислят хората за нея. Носителката на Оскар изглежда зашеметяващо на корицата на британското издание, позирайки на открито в ефирни тоалети в бял и син цвят.

Ето и няколко акцента от интервюто с Гуинет:

Защо не я е грижа за това какво мислят хората за нея:

"Това е нещо, което осъзнавам повече и повече с възрастта. Наистина няма значение какво мислят непознатите хора за мен. Тяхното мнение няма отношение към моя живот. Ако мисля за това, аз ще губя от своята енергия. Всеки човек става жертва на клюки от недоброжелатели, но тъй като аз съм известна, и клюките за мен са повече. За това наистина не чета нищо за себе си. Ако е нещо важно, то така или иначе стига до мен."

Дали смята да се превърне в следващата Опра (Уинфри), тъй като е много добра в слушането на изповеди:

"Не, не се виждам като следващата Опра, но мисля да разрасна своя сайт и компания (Goop) по редица начини. Мечтата ми е да създам нещо като СПА център, където човек да може да отиде и да получи най-добрите грижи, да се храни в най-здравословните ресторанти, да се детоксикира, да рестартира живота си. Ще се радвам да стигна до този момент един ден."

За начина, по който намира баланс между работата си и личния си живот:

"Когато съм с децата си, аз им давам всичко, което мога. Когато работя, също давам всичко от себе си. И в моята работа, и в личния си живот, и дори в ежедневните си дейности се старая да се раздавам."

За това как празнува Коледа:

"Винаги отивам на пазар за храна, подаръци, украса, всичко ... Бъдни вечер е репетицията. Обикновено правя нещо много по-различно от традициите - например залагам на италианската кухня и готвя седем вида риба например. Коледа със семейството ми я прекарваме цял ден по пижами, а аз готвя за вечерта и е доста забавно."

За това дали иска трето дете:

"Не знам. Брат ми наскоро се сдоби с бебе и тези чувства в мен бяха потушени. Сякаш това бебе е мое и му се радвам с цялата си душа. Освен това в момента се чувствам добре с живота си и не съм готова отново да се връщам към памперсите. Синът ми (Моузес, който е на 7 години) точно порасна и вече може да се обслужва сам и не знам дали мога да се върна по целия път обратно."

Вижте снимките на Гуинет за списанието в галерията на Tialoto.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
спор нема - евреите са най-красиви , най-умни, по-по- най са, от време оно - от стария, новия, по- новия, и бъдещия завет!