Роби Уилямс: На 49% съм хомосексуалист

Певецът изключително много харесвал мюзикъли
28 ное 2013 17:58,
5
Роби Уилямс: На 49% съм хомосексуалист
Роби Уилямс Снимка: архив, Reuters

Роби Уилямс се пошегува, че обича мюзикълите тмного и се чувства на 49% хомосексуалист. 39-годишният британски певец се идентифицира до голяма степен с гейовете, защото смята, че усетът му към изкуството е по-характерен за хомосексуалистите.

Той сподели пред вестник Daily Star следното: „Обичам музикалния театър и много други неща, които са по-типични за вкуса на гейовете. Аз съм 49 на сто хомосексуалист, а понякога и направо 50 на сто.“

Бившият член на групата „Take That“ има 14-месечна дъщеря Теодора, на която казва Теди. Тя е от брака му с американката Айда Фийлд. Роби сподели още, че иска да започне работа като продуцент на музикално-сценични постановки и би се радвал, ако някои големи холивудски имена се включат в неговия проект.

Роби се пошегува: „Сигурно повечето големи холивудски актьори ще се опитат да се доберат до мен, за да ги включа в моя мюзикъл, а ако някой голям режисьор се заинтригува – нека ми се обади. Аз съм готов да измисля музиката.“

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
2
 
4
 
! Отговори
АнтисексУАЛИСТ преди 10 години
Eх проклети "журналисти" (с кавички) и "преводачи" (пак с кавички), не разбрахте, че дума хомосексуалист НЯМА, така както няма и дума хетеросексуалист, бисексуалист, трансексуалист, асексуалист. Няма и дума и хомосексуализЪМ. Нито хетеросексуализЪМ. Има само кубизъм, символизъм и идиотизЪМ. Лека нощ.
3
0
 
8
 
! Отговори
haloperidol преди 10 години
Сексуалната ориентация и предпочитанията и вкусовете нямат нищо общо. Това е глупав стереотип. Роби разбира се се бъзика.
2
4
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
... оставаше му още почти година преди да осъзнае сексуалната си ориентация. Беше "едва" на 49 години.
1
5
 
16
 
! Отговори
Атакист преди 10 години
Сега си слушам от най-новият му албум Go Gentle! Страшна! Другите от албума не ми допаднаха.Иначе Роби такива концерти правеше и такова шоу на тях, че са едни от най-добрите изобщо концерти в света на музиката. Който не е гледал концерта му в Knebworth 2003-та е изпуснал много. Най-великият му концерт! Има го в замунда.