Чарлийз Терон - неотразима и без френско излъчване

Прелестната южноафриканка отново заблестя под светлината на Dior
3 дек 2013 10:27,
4
Чарлийз Терон - неотразима и без френско излъчване
Снимка: сп. Dior

Прелестната южноафриканка Чарлийз Терон отново заблестя под светлината на Dior.

Дамата позира за четвъртия брой на списанието на модния лейбъл, като снимките са дело на легендарния фотограф Патрик Демаршелиер. Актрисата демонстрира много плът и сексапил, представяйки различни дизайнерски парчета, които са за по-топло време.

Чарлийз носи красива черна дантелена рокля, боди с дълъг ръкав, къс дантелен потник и бельо от две части. Дамата позира в красиво имение, като за фон използва основно природата в него.

По-рано тази година Терон се притесняваше, че ще загуби договора си с френската марка, тъй като Dior напоследък залага на по-млади лица като Натали Портман, Мила Кунис. Робърт Патинсън и Дженифър Лорънс. Блондинката от години представя аромата J'Adore и се говори, че годишно получава от бранда по 5 млн. долара.

Източник разкри, че Чарлийз се е страхувала да не бъде заменена от Скарлет Йохансон, която има „по-френско излъчване". Освен това бившата съпруга на Райън Рейнолдс прекарва доста време в Париж и ходи с французина Ромейн Дориак.

Съдейки по декемврийското списание на Dior Чарлийз все още е желана като рекламно лице на лейбъла. Макар и по-възрастна от Йохансон, дамата има неотразим чар и е с един „Оскар" по-напред от младата си колежка.

Вижте кадрите на красивата блондинка в галерията на Tialoto.bg

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
7
 
! Отговори
И преди 10 години
Това е една от най-красивите жени в Холивуд!
1
0
 
14
 
! Отговори
fen преди 10 години
развалили са хубавата жена