Зое Салдана: Обичам работата си, но повече обичам личния си живот

Фината актриса позира за кориците на две списания през януари
9 дек 2013 11:55,
4
Зое Салдана: Обичам работата си, но повече обичам личния си живот
Снимка: сп. Ocean Drive

Зое Салдана продължава да промотира своя най-нов филм "Out of the Furnace", където участва с Крисчън Бейл и Кейси Афлек. Може би този факт, а и нейната безспорна красота и финес са причина 35-годишната актриса да позира за кориците на две списания този месец - Ocean Drive и Flare.

Актрисата от "Аватар" е наистина прекрасна в дизайнерските тоалети на Chanel, Louis Vuitton, Acne, Barbara Bui и др. В едно от интервютата Зое, която наскоро се омъжи тайно за художника Марко Перего, обяснява защо неприкосновеността на личния ѝ живот в момента е неин основен приоритет.

А ето и няколко акцента от интервютата с шоколадовата младоженка Салдана:

За живота си далеч от камерите:

"Обичам това, което работя, но повече обичам личния си живот. В годините на съществуване в този филмов бизнес разбрах, че единственият начин да поддържам някакъв здрав разум е да защитавам това, което е най-скъпо за мен, а именно личния си живот и близките ми, които са участници в него. На екрана мога да пресъздавам други хора, но след това искам да се прибера у дома и да знам, че мога да бъда себе си. Затова игнорирам напълно личните въпроси, които ми задават."

За преместването си от САЩ в Доминиканската република (тя е родена в Ню Джърси, но след смъртта на баща ѝ майка ѝ се мести в Доминикана):

"Това беше културен шок за мен и двете ми сестри. Ние трите бяхме абсолютно чужди момичета, говорещи английски език, освен това бяхме интелигентни и дръзки и макар да не бяхме от богато семейство, учехме в престижно частно училище, за което бяхме получили стипендии. Имаше деца, които бяха жестоки към нас и ни тормозеха. Когато се върнахме в Щатите, ние просто бяхме станали по-силни и устойчиви. Това, което не те убива, те прави по-силен – факт!"

Вижте снимките на Зое за изданията в галерията на Tialoto.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
1
 
4
 
! Отговори
иво преди 10 години
хубава жина - мечта за всеки човек и особено за мажете
2
0
 
7
 
! Отговори
Хасфалто преди 10 години
Хубава мацка е!
1
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Мммммм на тоя сладък фейс и телце им требва гъста бела струя