Кейт Мос карала 4 дни на сок преди снимките за Playboy

Британката пътувала до Турция, където се подложила на пълен детокс
12 дек 2013 17:39,
10
Кейт Мос карала 4 дни на сок преди снимките за Playboy
Снимка: Playboy

Кейт Мос бе избрана от редакторите на мъжкото списание Playboy за лицето, с което да отпразнуват 60-годишнината на медията в началото на месеца. Британката, която по принцип е уверена във визията си и има необходимото самочувствие, се подложила на силно ограничителен хранителен режим, преди да позира по заешко костюмче и ушички.

Кейт открай време ходи в Турция, където се подлага на детоксикираща програма в центъра LifeCo.

„Кейт летя за няколко дни до Турция, преди да прави снимките за Playboy, защото искаше да изглежда перфектно за големия момент. Там тя консумираше в рамките на 4 дни само плодови и зеленчукови сокове, които да я отърват от токсините“, каза източник, цитиран от Female First.

След фотосесията обаче Мос се отдала на бурно парти, без да се притеснява повече, че трябва да следи всяка своя глътка и хапка. „Беше невероятно парти. След като потанцува малко, Кейти се отправи към ВИП-а, където шампанското буквално се лееше. По едно време тя се залепи за сър Гилим Грийн, а след това си поговори дълго с Донатела Версаче“, добави източникът пред сп. Grazia.
 

Още новини за звезди четете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още по темата: Playboyкейт мос
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
1
 
6
 
! Отговори
Хейт Лос преди 10 години
Кривогледия Кейт Лос се блъска с друг грозник на пътя и се завързва следният разговор:Хейт Лос: Ти що не гледаш накъде вървиш, бе?Друг грозни: А ти що не вървиш, накъдето гледаш?
7
1
 
5
 
! Отговори
Дуфалак преди 10 години
Не пишете най-важното - как е подействало упражнението и на стомаха? Тежко ли е било положението и имало ли е опашки пред вц-то?
6
1
 
9
 
! Отговори
един от многото преди 10 години
На сок и шмъркотици
5
1
 
11
 
! Отговори
Кашчей Безсмертний преди 10 години
Ааааа, и по-убави сме виждали, и по-грозни сме таковали!Ама имам едни съмнения, че са са й изкарали всички токсини през едно място...
4
1
 
13
 
! Отговори
Фотограф преди 10 години
"След като потанцува малко, Кейти се отправи към ВИП-а, където шампанското буквално се лееше. По едно време тя се залепи за сър Гилим Грийн, а след това си поговори дълго с Донатела Версаче."... а на мен ми е през шпагата. Отворете един google и я вижте какъв дзвер е.
3
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Кривогледичка е малко, ама е чаровно. :)
2
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Да ти е(а майката хейтърска. На тебе и на сичките дет са ти цъкнали плюс само щото са *** и от безсилие да постигнат нещо о(ират сичко и сички.
1
7
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Само аз ли виждам че Кейт Мос е кривогледа!?!