Надникнете в дома на Тейлър Суифт

Поп звездата обитава огромно имение на Род Айлънд
15 дек 2013 08:22, Теодора Драгоева
5
Надникнете в дома на Тейлър Суифт
Снимка: Splash News

Тейлър Суифт си купи преди няколко месеца зашеметяващо имение на плажа на луксозния курортен град Уестърли в Род Айлънд (най-малкият по площ щат в САЩ, намиращ се по Източното крайбрежие, недалеч от Ню Йорк).

Поп звездата е похарчила за красивата къща близо 18 милиона щатски долара.
Тя се намира на 700 метра от плажа, построена е през 1930 г. и е в традиционен за САЩ стил. Имотът има седем спални, девет бани и спираща дъха гледка към Атлантическия океан. Къщата е с разгъната площ от над 1000 кв. м като всичките пространства са обширни, с големи прозорци и високи тавани.

23-годишната певица има и уютен имот в Бевърли хилс, където отсяда, когато пътува до Лос Анджелис, но къщата, която ви показваме е основното ѝ жилище към момента и съседите ѝ редовно я виждат да кара педъл борд във водите на океана.

Изпълнителката на хита „We Are Never Ever Първи Back Together“ си е намерила идеално кътче, което е уединено, уютно и идилично и ще я провокира да твори още повече романтични балади, като тези, които я направиха знаменитост.

Според сайта TMZ с този свой имот кънтри принцесата е станала съседка на членове от клана Кенеди. Според класация в списание Forbes състоянието на 23-годишната блондинка е на стойност 57 милиона щатски долара като непрекъснато се увеличава, така че тази къща определено е по джоба ѝ.

Родената в Пенсилвания Тейлър има и едно имение извън столицата на кънтри музиката – Нешвил. Според слуховете там живеят нейните родители Андреа и Скот Суифт, както и брат ѝ Остин.

Вижте снимките на най-новия дом на русата поп принцеса в галерията на Tialoto.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
1
 
8
 
! Отговори
Надникьор преди 10 години
Надникнах в дома както препоръчват в статията и видях Тейлър! Акаше.
2
3
 
5
 
! Отговори
??? преди 10 години
Изпълнителката на хита We Are Never Ever Първи Back Together!!!!Braвос:)))
1
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
be mnogo e hubavo i uiutno, no mnogo blisko do vodata. niakoia buria iiiiiii