Нина Агдал: Не знам какво е истинска любов

21-годишната моделка си има прясно гадже, но е твърде млада, за да мисли за брак
17 дек 2013 16:48,
3
Нина Агдал: Не знам какво е истинска любов
Снимка: Bebe

Една от най-младите надежди в модния бранш Нина Агдал показва своя чар и младежка красота в новата кампания на бранда Bebe. 21-годишната хубавица, която от два месеца е гадже на певеца Макс Джордж от бандата The Wanted, представя новогодишната колекция на лейбъла, която е доста свежа и непретенциозно бляскава.

Нина позира с черни къси рокли, обсипани с много камъчета и пайети, пола и потник в еднакъв цвят и материя и сребрист панталон с цветен потник. Всички те са в прости кройки, изгледат адски удобни и стоят хем стилно, хем някак неглиже, като излизат от рамките на кича въпреки бляскавите орнаменти и декорации.

Датчанката изглежда доста секси и снимките определено ще зарадват и изпълнят с гордост половинката ѝ, който имаше доста тежка седмица.

Макс трябваше да се прибере у дома, като така пропусна няколко концерта от турнето на бандата си. На фен страницата имаше извинително съобщение, с което членовете обясняват, че ще се появят в намален състав, защото Джордж е трябвало да се справя с някои семейни проблеми (дядо му почина).

Макс ще липсва не само на феновете си, а и на половинката си, която носталгично постна тяхна обща снимка от почивката им в Барбадос. Под нея Агдал написа: „Липсва ми този мъж и това място".

И макар да изглежда доста влюбена, красавицата, която имаше и кратка авантюра с плейбоя Адам Левин от Maroon 5, призна преди месец, че не знае какво е истинска любов.

„Аз съм на 21 години и не мисля, че някой на тази възраст знае какво е истинска любов. Мисля, че тя просто се случва... дори не се тревожа за това. То е нещо, което става, ако ти е писано. Смятам, че много млади момичета имат тази идея за любовта, брака и децата, а дори е осъзнават какво точно е това. Ние сме на 21! Излезте, пийте текила и спрете да се тревожите за тези неща", бяха думите на дамата.

Вижте бляскавата ѝ фотосесия за Bebe в галерията нa Tialoto.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още по темата: модавръзкаНина Агдал
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
2
 
! Отговори
:) преди 10 години
Истинската любов е тая, която те прави истински щастлив/а. На всяка друга любов нещо не й достига.
2
2
 
9
 
! Отговори
опа преди 10 години
еми ела пре дедо да ти покаже *** унучке
1
4
 
32
 
! Отговори
Киро Кофражиста преди 10 години
Ела в Бг-то да ти покажа какво е истинска любов, да ревеш и да ме обичаш ;))