Дженифър Лорънс: Харча толкова, колкото и преди

Парите не са разглезили звездата и славата дори ѝ идва малко в повече
18 дек 2013 09:27,
2
Дженифър Лорънс: Харча толкова, колкото и преди
Снимка: Marie Claire

Тази година бе изключително успешна за 23-годишната Дженифър Лорънс. Дамата спечели „Оскар", а филмът ѝ „Игри на глада: Изпепеляване" се превърна в тотален хит. На прага на 2014 г. актрисата си прави равносметка за това, какво се е променило в живота ѝ и как славата го афектира. В януарския брой на австралийското Marie Claire Лорънс позира с все още неотрязаните си коси, облечена в черно-бяла дантелена рокля. Вижте какво казва звездата в интервюто за медията:

За тоалетите ѝ: Харесвам начина, по който изглеждам. Така че ако нещо трябва да се промени, за да нося определени дрехи, ще се промени.

За хонорара си от 27 млн. долара за „Игри на глада": Баща ми ми помага да управлявам парите си и аз продължавам да прескачам лимита на кредитната си карта. Харча толкова пари, колкото и преди, но е хубаво да знам, че мога да планирам спокойно бъдещето си и да мога да си позволя да пратя въображаемите си за момента деца в колеж.

За това как славата я е променила: Искам да отида на ресторант, да хапна и да бъда оставена на мира. Благодаря ви, че харесвате моите филми, оценявам го много, но най-хубавото, което може да направите за мен, е да ме оставите да се нахраня и прибера на спокойствие. Изглежда трябва да приема, че няма как да отида на ресторант, без да бъда притеснявана.

За това, че живее с най-добрата си приятелка: Правя това, което едно 23-годишно момиче би направило, когато се прибере у дома – мотая се с моята приятелка. Когато я накарам да измие чиниите, тя ми казва да си гледам работата. Така живея в реалността.

Един обзор на медийните корици ни показва, че Дженифър завладява не само януари, а и декември. Вижте кои списания се спряха на нейния чар и красота в галерията нa Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
1
 
2
 
! Отговори
Бойко преди 10 години
Първата част ми хареса, вторта още не съм имал възможност да я гледам :)
1
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Втората част не съм я гледал, но първият филм спокойно може да се нареди сред най-тъпите филми за всички времена. Не знам за какъв Оскар става въпрос, може би за роля в друг филм...