Марк Уолбърг: Ди Каприо ме ненавиждаше

Момчето, което от уличен хулиган се превърна в звезда, позира за корица
Обновена: 21 дек 2013 10:22 | 21 дек 2013 10:21,
1
Марк Уолбърг: Ди Каприо ме ненавиждаше
Снимка: сп. The Hollywood Reporter

Марк Уолбърг застава на корицата на списание "The Hollywood Reporter", а в изданието за първи път признава, че между него и колегата му Леонардо Ди Каприо е имало истинска вражда и ненавист.

Колкото до Марк, то не можем да не му признаем, че има неизчерпаема енергия и ненаситна амбиция. Той е един от най-работливите мъже в американския шоубизнес. От модел и рапър актьорът се превърна в истинска филмова звезда и успешен продуцент, освен това развива собствена верига закусвални, подобни на "Макдоналдс", а тялото му винаги е в топ форма.

В момента Марк промотира своя нов филм "Самотният оцелял" ("Lone Survivor"), който трябва да се появи по кината на 10 януари 2014 г.

Ето и няколко акцента от интервюто с 42 -годишния актьор:

За това, че е работил усилено в името на това да се превърне от обикновено момче в звезда магнат:

"Винаги съм искал да изградя голям бизнес, за да мога да финансирам собствените си проекти. Искам един ден да притежавам собствена материална база и дори филмово студио. По принцип съм оптимист и все съм с надеждата, че ще се случи най-доброто."

За времето, което е прекарал в изправителен дом в родния си град Бостън:

"Бях там само 45 минути и вече бях успял да се сбия с две момчета, защото се опитваха да ми вземат цигарите и запалката, които майка ми ми беше дала. Тогава разбрах, че не искам така да прекарам живота си. Сякаш тогава в мен се събуди желанието да постигна много повече от това, което ми се предлагаше към онзи момент."

За враждата си с Леонардо Ди Каприо:
"Двамата трябваше да играем във филма "Баскетболни дневници", но Леонардо беше заявил, че не ме иска в лентата, че съм задник и че той ще се откаже, ако аз участвам. Причината за неговата ненавист беше в мен самия, защото се бях държал надменно с него на един благотворителен баскетболен мач. Радвам се, че след прослушването по време на една сцена ние всъщност си допаднахме и днес сме приятели."

За последния си филм "Lone Survivor" (действието на военната драма се развива в Афганистан през 2005 година):
"Бях уморен и много отслабнал след края на лентата "Кръв и пот" ("Pain & Gain") и честно казано не ми се правеше подобен филм, който изисква толкова много физически усилия. Все пак се навих, но и това ми причини докара дискова херния цели три пъти."

Вижте снимките на Марк за изданието в галерията на Tialoto.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
2
 
9
 
! Отговори
Порти преди 10 години
Убаво... местя.