Кайли Дженър: Нямам гадже!

Сестрата на Ким Кардашян отрича да има връзка с Джейдън Смит
23 дек 2013 09:28,
5
Кайли Дженър: Нямам гадже!
Снимка: сп. Seventeen

Най-малката сестра на Ким Кардашян - Кайли Дженър позира за новия брой на списание ​​Seventeen, който е посветен на абитуриентските балове през 2014-та. Любопитното за Кайли е, че тя заявява в изданието, че няма гадже, въпреки че повече от година се говори че има връзка със сина на Уил Смит и Джейда Пинкет - Джейдън.

Във фотосесията мис Дженър носи няколко официални рокли, подходящи за бала (на нея също ѝ предстои такъв), а в интервюто споделя как смята да направи тази важна вечер от своя живот, наистина запомняща се.

Ето и няколко акцента от разговора с 16-годишната брюнетка:

За това как смята да се облече на абитуриентския си бал, който ѝ предстои през 2014-та:
"Ще взема нещо назаем от дрешника, на някоя от сестрите ми. Може би ще взема обувки от Клое, защото нейните са най-хубави, а от Ким ще заема рокля и чанта, защото наистина се възхищавам на стила ѝ."

За своята мечтана среща:
"Аз нямам гадже в момента наистина, но момчето, което ще дойде с мен на бала ми, трябва да има опит в подобни мероприятия. Не искам да съм с някой, който ще се страхува или който няма да се държи достатъчно готино. Искам да ми поднесе цвете, когато дойде да ме вземе от вкъщи и да се отнася с уважение към мен. Освен това искам да позира с готовност на снимките. Ако не намеря такова момче, ще поканя на бала си моя най-добър приятел Джейдън (Смит). Знам, че с него ще се забавляваме истински, а и той е страхотен танцьор."

За нейния подход към танците:
"Обичам да танцувам и определено съм една от първите, които излизат на дансинга. Когато става дума за танц с момче, аз не се срамувам. Нямам проблем да поканя някой на блус, например. По принцип не се страхувам да правя първата крачка към другия пол."

За своята увереност:
"Бях на 9 години, когато семейство ми се захвана с развлекателния бизнес и от тогава все се намира някой, който да ми казва какво да правя и какво да не правя. Наистина е трудно да спреш да се тревожиш за това, което ще си помислят хората за теб, но аз се опитвам да живея така, както смятам за най-добре."

Вижте снимките на Кайли за Seventeen в галерията на Tialoto.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
4
 
5
 
! Отговори
Бай Манол преди 10 години
Кайли Дженър: Нямам гадже! И аз.Да се 'земаме тогаз.Кога да дода и дека живееш?
4
4
 
5
 
! Отговори
АНТИМУТРА преди 10 години
Аз съм виждал клип как едно чудовище го гримираха и стана красавица!!!!!Всичко е грим!!!!!!!!!!!!И вижте добре КИМ Кардашият бременна какъв толуп е!
3
3
 
11
 
! Отговори
Вземам я! преди 10 години
Гледам,че е симпатично малко теленце,има всички предпоставки да се превърне в крава като кака си.
2
4
 
6
 
! Отговори
dd преди 10 години
, и аз нямам! Това не е случайно! Блиц кажете телофона на лелката..
1
4
 
15
 
! Отговори
местенчук преди 10 години
местя