Зое Салдана: Класата на човек не се определя от парите му

Красивата актриса споделя с усмивка някои свои мисли в списание Lucky
30 дек 2013 15:18,
4
Зое Салдана: Класата на човек не се определя от парите му
Снимка: сп. Lucky

Очарователната Зое Салдана позира за корицата на новия брой на списание Lucky (февруари/ 2014), където наистина изглежда една щастлива и удовлетворена от живота жена. Странното е, че 35-годишната красива актриса всъщност не е напълно щастлива с визията си. Зое споделя в откровеното интервю, че никога не е харесвала гърдите си и е обмисляла варианта да си сложи импланти.

Ето и няколко акцента от интервюто със Салдана:

За своята мания по отношение на малките ѝ гърди:
"Винаги съм искала да имам по-големи гърди, което всъщност не ми е нужно. Целият ми живот съм била обсебен от размера на бюста ми. Аз не обичам фалшивите неща, но не бих имала нищо против да си купя чифт импланти за гърди преди да умра.

За своя характер:
"Искам да изглеждам силна жена. Нямам нужда от мъж, който да отваря вратата пред мен. Мога да си отворя и сама! Не искам да се правя на деликатна и крехка нарочно, така че да карам хората около себе си да ми помагат. Тази поза в някои жени никак не ми допада."

За чувството си за стил: "Обичам да изглеждам секси, но без да отивам твърде далеч. Модата е изкуство Тя разказва истории и затова и моите тоалети винаги са вдъхновени от нещо или някой - от стила на Грейс Джоунс, от някакво цвете, от поточе с вода и т.н. Създавам всички тези светове в главата си и живея в състояние на постоянно въображение."

За своите модни икони: "Обожавам София Лорен. Бих искала да бъда неаполитанска жена като нея. По принцип класата на човек не се определя от парите му. Аз идвам от семейство на много стилни жени със скромни възможности. Те обаче по рождение са дами от главата до петите си и винаги ходят с брадичка, вдигната нагоре."

За това как изглежда един истински мъж: "Той трябва да обича своята жена, такава каквато е, а не да се опитва да я променя. Истинският мъж си личи и по начина, по който говори и по който се отнася към своята половинка."

Вижте снимките от новата сесия със Зое в галерията на Tialoto.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още по темата: стилгърдиЗое Салдана
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
4
 
18
 
! Отговори
redordead преди 10 години
то така разправят всички, ама една няма да ходи с някой обикновен работник в хранителен магазин или счетоводител...все е някой бизнесмен с доста милиончета:) иначе това не им пречи да се помпят с градинаря:)
3
0
 
8
 
! Отговори
Митьо Пищова преди 10 години
Шоколадче ...
2
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
ти си мислиш
1
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Аууу, каква *** статия