Рики Мартин се раздели с гаджето си Карлос

Певецът сложи край на 4-годишната си връзка
4 яну 2014 14:52, Мария Дуковска
44
Рики Мартин се раздели с гаджето си Карлос
Снимка: Reuters

Латино певецът Рики Мартин и партньорът му Карлос Гонзалес са се разделили, съобщава списание People.

Говорител на звездата излезе с изявление по темата: „Рики Мартин и Карлос Гонзалес взаимно решиха да сложат край на връзката си, но продължават да бъдат обединени от приятелството си и общите им преживявания.“
 
Миналата година Рики Мартин даде интервю за Венити Феър, в което сподели, че приятелят му го подкрепя за начина му на живот, който включва най-вече двамата му сина Матео и Валентино.
Близнаците бяха родени от сурогатна майка през август 2008 година.
 
Тогава Мартин каза: „Преживявам прекрасни неща с моя партньор – взаимност, разбирателство и в същото време свобода, без страх, че партньорът ми ще ме осъжда.“
 
Явно тези времена са вече минало и на 4-годишната им връзка е сложен край.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


44
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
0
 
2
 
! Отговори
Борис преди 10 години
Да, вярно е че в западните общества и така наречените псевдоцивилизации - Рим, Кърция, Микена ... хомосексуалността и извратеносттие са били нещо нормално. Покварата ги е затрила.Но Българите имат друга ценностна система и това не е от вчера.Продължаваме да почитаме нашите истински Български Богове, спрямо които "извратеносттите" са вредни за обществото.Това че Покварата се натрапва на народите, не означава че ние трябва да я приемем!Българина има морал !
18
2
 
6
 
! Отговори
ivan00000 преди 10 години
Не бих казал, че съм против геиовете, но тези паради, деца осиновяват незнам си какви още глупости почват да ми стават отвратителни. Гледах едно интервю с Рики Мартин и не бях отвратен, че е той е геи. Той е много добър и чувствителен човек, не е някакъв мазен парадиращ с сексуалните си наклоности..
17
8
 
10
 
! Отговори
Woof! преди 10 години
До 17Нямам намерение да защитавам който и да било и неговата ориентация но трябва да си много жалко човече да изпишеш всичките тези простотии. Ако се поинтересуваш ще видиш че през цялата човешка история дори след появата на християнската църква еднополовите връзки са били напълно нормално нещо. В Рим, Гърция, Персия, ренесансова Европа. Някой долу беше изброил известни хора. Да не би и те да са за екарисажа? Ако наистина има проблем с обратните, то виновни са нормалните - те ги произвеждат.
16
9
 
12
 
! Отговори
до 15-Мина преди 10 години
Кого плашиш ти със затвор бе извратен мозък жалък.Всички обратни сте грешка на Природата и според теб всеки който ви каже диагнозата е за затвора?!А вие сбърканите за къде сте тогава-направо за екарисажа Вместо да си наведете главите и станете по-ниски от тревата-вие напирате за показност и всеки който ви посочи с пръст го плашите със затвор...и точно ти ще ми говориш за "нормална" държава...Държавата ще е нормална ако се отърве от *** като вас!
15
12
 
13
 
! Отговори
Вазов преди 10 години
Подобни полу-човеци...нямат място на нашата планета!
14
14
 
9
 
! Отговори
мина преди 10 години
До еднаТи си за затвора. И ако бяхме нормална страна, само за това изказване щеше да бъдеш глобена доста солено.
13
4
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
А познайте какво е общото между Александър Велики, Леонардо да Винчи, Микеланджело, Уолт Уитман, Чайковски, Оскар Уайлд, цар Фердинанд, Джон Мейнард Кейнс, Кристиян Диор, Алан Тюринг, Гор Видал, Ричард Чеймбърлейн, Гордън Кей (Рене от Ало Ало), Фреди Меркюри...
12
0
 
6
 
! Отговори
qwerty преди 10 години
Ужас
11
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
убав гей, сиреч! :) ъгрий :)
10
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Точно пък Рики никога не е афиширал връзката си, нито я е натрапвал на някой.Медиите са тези, които постоянно нищеха дали е гей и с кого си ляга.Плюс това Рики не е от мазните и противните, даже напротив.
9
0
 
9
 
! Отговори
иво преди 10 години
ех, бе, рикииии, как те изпуснах! Но ето,че имам втори шанс :)
8
7
 
13
 
! Отговори
Tihomir1488 преди 10 години
Азис също направи тази сърцераздирателна крачка и сега двамата трябва да направят дует " Нещастно Дупе "
7
10
 
23
 
! Отговори
Omnia Mea преди 10 години
До И...И... ако в цялата мазняшка мелодрама не бяха намесени и две деца (вероятно от сурогатна), нямаше да е чаак толкова потресаващо гнусно
6
12
 
28
 
! Отговори
До И преди 10 години
Все тая какво правят двама души помежду си важното е да не се рекламират и поощряват хомосексуализма и гей браковете, нещо което е широко разпространено на Запад.
5
13
 
28
 
! Отговори
И... преди 10 години
Някой вижда ли нещо толкова ненормално...? Двама човека са били заедно и след това са се разделили, такива неща се случват всеки ден, а че са двама мъже, две жени или мъж и жена - засяга само тях!
4
2
 
16
 
! Отговори
хахаха преди 10 години
хахахахахахахаха . голям дерт. хахахахахаха
3
7
 
26
 
! Отговори
S-тет преди 10 години
Е, тоя вече влиза спокойно в категория "дърт пергиш"
2
37
 
51
 
! Отговори
една преди 10 години
Ще повърна. Не съм толерантна. Тези са за затваряне и лечение. Обществото няма нужда от тях.
1
2
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Голям дерт!