Дъщерята на Уитни Хюстън се омъжва за брат си

Боби Кристина ще се венчае за Ник Гордън
11 яну 2014 14:54, Александър Попов
26
Дъщерята на Уитни Хюстън се омъжва за брат си
Бъдещите съпрузи. Снимка: Reuters

Дъщерята на покойната певица Уитни Хюстън Боби Кристина потвърди, че възнамерява да се омъжи за доведения си брат Ник Гордън, съобщава американският сайт TMZ, цитиран от БТА.

Двамата живеели като съпрузи от две години, но едва сега възнамерявали да узаконят връзката си. По този повод сайтът коментира, че Боби Кристина тръгва по стъпките на една друга знаменитост - Уди Алън, който предизвика шумен скандал, след като се ожени за доведената си дъщеря.

Дъщерята на Уитни Хюстън и на певеца Боби Браун получила благословията за венчавката от баба си по майчина линия Сиси Хюстън. Боби Кристина показа снимка на годежните халки на двойката и написа в Туитър, че официалната им брачна церемония ще се състои до края на годината.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


26
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
20
0
 
7
 
! Отговори
VDCH преди 10 години
Нямат никаква кръвна връзка. Ник няма родители и е осиновен на 12 години.
19
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Ей недейте така за фараоните да говорите. От днешка гледна точка може да изглежда глупаво, но ако не беше Египетската цивилизация, нямаше да я има Гръцката, Римската, средновековната и съвременната европейска. Всичко е следствие на еволюция, от едното следва другото.
18
8
 
1
 
! Отговори
nerez преди 10 години
Нещо за грамотниците дето са потресени...... In some societies, such as those of Ancient Egypt and others, brothersister, fatherdaughter, and motherson, cousin-cousin, aunt-nephew, uncle-niece, and other combinations of relations were practiced among royalty as a means of perpetuating the royal lineage.....
17
5
 
3
 
! Отговори
nerez преди 10 години
Приемате за простащина ако някой *** или мутра си направи огромна гробница с мебели , телевизор и всякаква посуда и паметници по няколко метра а египеДските супер простаци са ОК. Яко са ви промили мозъците разни "учени" с фантасмагории около пирамидите. Много от тях си живяха и живеят добре от глупостите изписани за древен Египет. Ако някой си направи труда да събере всички теории ще види за какво безумие става дума. Тези пирамиди са абсолютна простащина.Анонимен 9 ако - Глейй си работата
16
5
 
4
 
! Отговори
минаващ преди 10 години
Имат кръвна връзка, Бобо Браун е баща и на момчето и на момичето. Момчето е от първия му брак, момичето от втория. Това е кръвосмешение и е опасно за техните деца.
15
13
 
22
 
! Отговори
Българин преди 10 години
На Планетата на маймуните човешките закони и човешкият морал не важат. Тая двойка трябва да живее в зоопарка, а не сред представителите на човешкия вид Homo sapiens.
14
5
 
50
 
! Отговори
българка преди 10 години
ние пък си имаме софи маринова и дачо
13
1
 
12
 
! Отговори
b преди 10 години
nito sa izvestni ,kakvo ni puka,te dori ne znajat kade e bulgaria.
12
11
 
35
 
! Отговори
иван преди 10 години
*** работа
11
1
 
56
 
! Отговори
www преди 10 години
Абе тия са абсолютни аматьори в сравнение с родната фолкпевица София Маринова. Тя се омъжи последователно за бащата и доведения си син, като им роди син-внуче. Да е живо и здраво детенцето - то не бива да носи отговорност за глупостите на родителите си.
10
24
 
21
 
! Отговори
до 7 преди 10 години
Няма значение дали е доведен или не. Това са брат и сестра, бе! Представи си ти да си родител, да си осиновиш момченце и след време то и дъщеря ти да си се праскат. Ужас !
9
3
 
57
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Аз пък съм потресен от неграмотността на коментиращите Единият знае много за ЕгипеД вместо за ЕгипеТДругият пък Усиновява вместо да Осинови ;)
8
17
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
мяза на турска работа
7
9
 
53
 
! Отговори
АН преди 10 години
ЧЕТА КОМЕНТАРИТЕ И СЕ ЧУДЯ КАТО ПЛЮЕТЕ ПОНЕ ПРОЧЕТОХТЕ ЛИ СТАТИЯТА? НЕ СЕ ЖЕНИ ЗА РОДНИЯТ СИ БРАТ А ЗА ДОВЕДЕНИЯТ С КОЙТО НЯМАТ КРЪВНА ВРЪЗКА. АМА НАЛИ Е ПО ВАЖНО ДА СЕ ПЛЮЕ. НАЛИ?
6
4
 
47
 
! Отговори
rnr преди 10 години
Не може да се сравняват с УА. Това момче дори не е усиновено от Уитни, тя просто се е грижила за него след смъртта на родителите му. Няма и никаква кръвна връзка. Аман от подвеждащи заглавия...
5
30
 
9
 
! Отговори
nerez преди 10 години
Египедските фараони постоянно са се женили за дъщери ,сестри ,майки , братовчеди и резултата е безумните пирамидални творения - паметници на човешката глупост на които безумни перверзници ходят да се възхищават. Според тази логика щом си построил нещо толкова "велико" можеш да се ожениш за дъщеря си и това да се приеме щото си много "велик"
4
27
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
*** работа ! Е*ати извратеняците !
3
1
 
12
 
! Отговори
бай Петко преди 10 години
Тя ще има най добрата свекърва, а не като другите - свекървава !
2
3
 
46
 
! Отговори
Изабела преди 10 години
Щом се обичат,да се вземат младите!Нас какво ни интересува???
1
18
 
46
 
! Отговори
Съвестта преди 10 години
Хубава работа,ама цианска!