Келън Луц дарил $200 000 на български приют за кучета

Актьорът дори кръстил едно от тях Херкулес, което си намерило и собственик
14 яну 2014 11:24, Мария Дуковска
12
Келън Луц дарил $200 000 на български приют за кучета
Снимка: Getty Images/Gulliver Photos

Актьорът Келън Луц не само е талантлив, но има и добро сърце. Той реши да демонстрира това в родината ни, където се проведоха част от снимките на лентата с негово участие „Легендата за Херкулес“. Звездата е дарил 200 000 долара на приют за бездомни кучета у нас, пише сайтът popcrush.com

Актьорът се сблъскал с много четириноги без стопани из улиците на София и решил да направи нещо по въпроса, тъй като обожава животните.

„В България няма закони, които да предпазват кучетата и много хора си взимат домашни любимци и после... те са навсякъде и сърцето ми се къса, като гледам какво се е случило с тях и как са ги третирали... и има една невероятна организация, която спасява кучета“, каза Луц.

Келън толкова се загрижил за животните, че дори помолил част от снимачния екип да се включи в дарението. Актьорът преди това се уверил, че в приюта, чието име не се споменава, се държат добре с кучетата и не ги убиват.

„Там има около 500 кучета, които се гледат в малко пространство, но няма да бъдат убивани. С Реми (режисьорът на лентата) и Гая (една от партньорките му във филма) решихме някой ден, когато почиваме, да отидем и да разходим част от тях. Нарекохме едно от кучетата Херкулес и дори, ако не се лъжа, един човек от Дъблин го купи. Освен това събрахме около 200 000 долара с екипа, за да помогнем на приюта“, гордо обясни Келън.

Още новини за звезди може да прочетете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
14
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
американската фирма си изнесе оборудването и остави стотици хора без работа в завода за електроди , а кимунягите си мълчат като пу.ки , а тоя дарява 200 000 долара за кучета , еб.х и *** американци
10
1
 
2
 
! Отговори
Азъ преди 10 години
"Да беше, да беше...."Ай стига сте мрънкали! Все акъл давате , а сте си се в лафа - " Преоблякъл се Илия, погледнал се - пак в тия! "
9
3
 
21
 
! Отговори
bravo преди 10 години
знам кой е приюта, самия аз ходя и дарявам, парите ще отидат по предназначение. колкото до хората и децата - те би следвало да са грижа на социалното правителство, за да не мизерстват. бездомните деца, защо ги има - *** се като зайци за жълти стотинки, да се качите в бмв или нещо подобно, после мятате децата. съдбата на кучетата е заради хора-***, каквато е и съдбата на старите и децата без дом... тъй че преди да храните човека замислете се вие какво правите по въпроса, хейтърчета чатовски
8
1
 
23
 
! Отговори
666 преди 10 години
Това е разликата между нашите "звезди" и другите,нашите участват в реклами да искат дарения,чуждите звезди правят дарения...
7
4
 
4
 
! Отговори
а преди 10 години
Българските бизнесмени се грижат за възрастните хора в България и за бездомните българи и за всичко останало.
6
5
 
6
 
! Отговори
a преди 10 години
За бездомните български деца има в БГ има български бизнес и бизнесмени.
5
14
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Да беше ги дарил за бездомни деца.
4
15
 
25
 
! Отговори
наДървен философ преди 10 години
Келън, симпатяго... Хубаво си направил, но тук е България, нямаш си представа къде ще отидат парите ти- няма да е за кучетата ;) А и да попитам, като видя бездомните кучета, не видя ли възрастни хора да ровят в кофите и не ти ли стана жал и за тях? Или да се погрижим за кучетата е малко по-модерно?
3
6
 
14
 
! Отговори
gyza преди 10 години
Екстра, да има да си 'арчим, пък кучетата ще ги пуснем да си тръчат
2
5
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Браво!
1
2
 
2
 
! Отговори
Шаро преди 10 години
(palminface)