На гости у Джулиана Маргулис

Вижте нюйоркския апартамент на телевизионната звезда
14 яну 2014 07:57, Мария Дуковска
0
На гости у Джулиана Маргулис
Снимка: architecturaldigest.com

Актрисата от сериалите „Спешно отделение" и „Добрата съпруга" Джулиана Маргулис показва модерния си дом в Манхатън, в новия брой на списание Architectural Digest. Носителката на награда „Еми", обитава елегантния апартамент заедно със своя съпруг Кийт Либертал и 6-годишният им син Кийран.

Маргулис живее в един наистина светъл и просторен апартамент в Ню Йорк, който купува преди цяло едно десетилетие, докато сградата в квартал Сохо е все още в процес на изграждане. Апартаментът е с площ от 220 кв. м, има 3-метрови тавани, но всъщност разполага само с две спални.

"Това жилище ми вдъхва чувство на спокойствие. Дълго време не осъзнавах каква умна покупка съм направила с този дом или колко много ще се нуждая от него един ден. Когато го купих бях свободна жена с трудна кариера, но през 2007 г. животът ми взе неочакван обрат. Срещнах мъжа си, родих сина си и изведнъж имах семейство и забързан, луд живот", разказва Маргулис.

В крайна сметка тя и мъжът ѝ, който е топ адвокат на голяма финансова компания, решават да не се местят в по-голям дом, тъй като в този се чувстват уютно, а и не пътуват дълго до работните си места. Затова само освежили апартамента с ремонт, използвайки помощта на интериорния дизайнер Винсент Улф.

"Аз съм обсебена от списанията за интериорен дизайн, но Винсент много ми помогна да създам дом, който да е едновременно красив, уютен, модерен и функционален. Ако трябваше всичко сама да избирам, сигурно нямаше да постигна този деликатен баланс", споделя актрисата.

Вижте снимки на апартамента в галерията на Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари