Кейт Мос на 40 - живот на шеста скорост

От лондонското предградие до върха на модния подиум
Обновена: 20 яну 2014 14:23 | 16 яну 2014 07:17, Александър Попов
20

31 януари 2006 година. Кейт Мос напуска полицията след разпит за взимането на кокаин в звукозаписно студио в Лондон година по-рано. Снимка: Reuters

В индустрия като модната, която е жадна за промени, Кейт Мос продължава да бъде на върха и на своята 40-годишнина.

Пренебрегвайки трупащите се години, Кейт Мос посреща годишнината си като момиче на "Плейбой" на корицата на списанието - в черен корсет и със заешки уши. Вместо да забави темпото, манекенката се захваща с нови дейности - тя ще дебютира като моден редактор за британското издание на "Вог" през пролетта. В същия период ще пусне нова колекция за "Топшоп" седем години след първото си сътрудничество с марката.

Как ще отбележи рождения си ден? Носят се всякакви слухове, като според таблоидите е избрала райския частен остров Некер на Ричард Брансън. Говори се, че съпругът на Мос Джейми Хинс ще й подари апартамент в Париж за рождения ден, съобщи Фимейл фърст. В Лондон годишнината на модната икона е повод да бъде организирана изложба с картини, вдъхновени от нейни снимки.

Кейт Мос дебютира преди 26 години, като продължава да очарова. Тя е като абонирана за кориците на списанията и е лице на многобройни рекламни кампании, но вече участва в дефилета само по изключение.

Благодарение на договорите си с "Версаче" и "Римел" Кейт Мос е на четвърто място сред най-добре платените манекенки според сп. "Форбс". От юни 2012 до юни 2013 тя е спечелила 5,7 милиона долара.

Манекенката обаче е много дискретна пред медиите и по съвет на бившия си приятел Джони Деп се съгласява на интервюта изключително рядко.

"Затова не използвам Twitter и другите подобни. Не искам хората да знаят истината през цялото време. Това запазва загадъчността" - пише тя в автобиографичната си книга, излязла през 2012 г.

Тази загадъчност подхранва любопитството към лондончанката, която има дъщеря на 11 години, а от 2011 г. е омъжена за рокмузиканта Джейми Хинс след бурна връзка с наркотичен привкус с певеца Пийт Дохърти.

Дъщеря на барман и туристически агент, израснала в лондонско предградие без чар, звездата винаги е била заобиколена от нещо скандално, което засилва успеха й. Открита е едва 14-годишна на летище "Кенеди" в Ню Йорк.

През 90-те години на миналия век тя става въплъщение на "хероиновия шик" и я обвиняват, че придава блясък на дрогата и че оправдава анорексичността. През 2005 г. тя губи няколко договора, когато излиза запис как взима кокаин. Но скандалът я прави още по-популярна.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


20
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
18
0
 
3
 
! Отговори
sodom преди 10 години
Корава е .... само за бати е...
17
4
 
3
 
! Отговори
Бай Али Реза от Дели преди 10 години
Това гродзило става за брулене на оре'и!За нищо друго не става, хайванчето му просто...
16
1
 
1
 
! Отговори
anon преди 10 години
"живот на шеста скорост"...хм... шеста е за лежерно крузване. на нея почти няма ускорение. да не говориме че при мощните коли 6-та е толкова дълга, че вмакс се постига на 5та...
15
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
абе моим ли легна до това моме.охаааа.
14
3
 
8
 
! Отговори
Брачед преди 10 години
Всичко е в душата ,оставаш млада и красива, при червива душа, бързо остаряваш. Пречиствайте си душата от злоба и ще видите как бог ще ви даде младост и красота и спокойствие на душата.
13
2
 
5
 
! Отговори
usa преди 10 години
При толкова много пари ,явно не е чувала за това -какво представляват брекетите?Точно снимка 8!Иначе мадамата си я бива!
12
9
 
7
 
! Отговори
Радев преди 10 години
Ало, ръкоблудците по-долу, когато имате възможност само да се доближите до подобна жена, тогава си избивайте комплекси кой бил грозен и пр. Аман от селски тарикати.
11
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Не е чак такава красавица, специално за зъбите съм съгласен че са грознички
10
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
истината за баба ви кейт може да я видите на снимка 8
9
1
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
" Всъщност каката изглежда много по секси на 40 отколкото на 20. Истински ***. "Щото като беше на на 20 Фотошоп беше на версия 3 и компютрите бяха о-слабо от телефона ми в момента, а сега Фотошоп е на версия 14...С грим, в контролирана среда (студио, модно ревю) осветеност, че и после професионална фотошоп обработка, могат да направят една умряла жаба да изглежда като най-красивата жена в света.
8
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Не ме кефи хич тази!!! А и много грозни зъби има
7
4
 
14
 
! Отговори
Бате Пешко от Шабла преди 10 години
Малиии на сн. 3 кви лисичи муцунки изкарала. Бате Пешко, как ги смуче такива биберони...... Развързах те *** и ся бабата ще го отнесе и ще опарди кочана....
6
7
 
25
 
! Отговори
Бате Пешко от Шабла преди 10 години
Малии, тая колко кочани е опардявала!!!!!!
5
4
 
36
 
! Отговори
зорко око преди 10 години
Всъщност каката изглежда много по секси на 40 отколкото на 20. Истински ***.
4
16
 
18
 
! Отговори
50 преди 10 години
Мдааааа..... хормоните са се подредили за последен парад. И кифлата е неудържима. Защото след две-три години следва: "Тишинааааа. Тишинаааааа. Саааааамо тя ми остаааана след тееееб..." :D
3
4
 
20
 
! Отговори
Джони Деп преди 10 години
На тоя частен остров какво парти и колко дрога ще има само тя си знае....
2
11
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Кейт, бих те изчеластрил на първа снимка въпреки че си скапана наркоманка.
1
33
 
42
 
! Отговори
m.markov преди 10 години
След 45г.,пада мошността ,диференцяла се разбива ,масльонката не работи,шенкелите се огъват,скоростната трудно включва,въобще кой ги е"бе такива.