Джаред Лето се превърна от травестит в мачо

Актьорът позира почти напълно гол пред модния фотограф Тери Ричардсън
17 яну 2014 15:03, Мария Дуковска
9
Джаред Лето се превърна от травестит в мачо
Снимка: Тери Ричардсън

Джаред Лето преди дни спечели награда „Златен глобус“ за поддържаща мъжка роля във филма „Клубът на купувачите от Далас“, където играе травестит, болен от СПИН, но демонстрира своята мачо страна пред обектива на Тери Ричардсън.

Синеокият и дългокос Джаред демонстрира мускули и почти голо тяло в нова фотосесия за известния моден фотограф. 42-годишният актьор позира мокър до кости, точно след като излиза изпод душа. Той показва как вдига тежести само по една бяла хавлия около кръста и как се забавлява с приятеля си Джейми. На един кадър Лето показва своята благодарност за отличието в поза като за молитва.

В речта си на „глобусите“ той каза: „Това беше много трансформираща роля. Трябваше ми сериозна подготовка. Наложи се да обезкосмя цялото си тяло, включително и веждите си. Повечето дами знаят за какво говоря..., а мисля, че и някои от мъжете са наясно. И искам да уточня нещо – не съм ползвал протези. Бразилското дупе си беше абсолютно мое!“

Той добави: „Това е невероятно! Не се бях снимал във филми почти шест години, защото преследвах други мечти и за мен е истинска чест да получа тази подкрепа. Никога не съм очаквал и дори не съм мечтал за тази награда. Благодаря ви за вдъхновението!“

Певецът от групата „Thirty Seconds to Mars“ беше отслабнал изключително много за въпросната роля, но явно вече е на път да възвърне хубавото си, мускулесто тяло. Актьорът, който навремето спечели женските сърца с ролята си в сериала „Тъй наречения мой живот“ напоследък не се притеснява да позира за фотосесии без грим, подходящо осветление и хубави дрехи. Напротив напоследък той показва един леко мърляв, гръндж стил, който явно отговаря на същността му най-точно или поне на музиката, която прави със своята банда.

Вижте снимките на Джаред в галерията на Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Много противен преекспониран ***