Повдигнаха обвинение на Бийбър. Пушил и марихуана

Певецът е пуснат от ареста под гаранция от 2500 долара
Обновена: 24 яну 2014 10:17 | 23 яну 2014 19:45, Петя Славова
12
Повдигнаха обвинение на Бийбър. Пушил и марихуана
Колите, участвали в гонката. Снимка: БТА

След като стана ясно за ареста на Джъстин Бийбър, властите в Маями бийч, Южна Флорида обяви и вторият участник в гонката. Това е певецът Калил, предадоха Ройтерс и Асошиейтед прес.

Що се отнася до канадаския тийн идол, става ясно, че той е шофирал в нетрезво състояние. Срещу него е повдигнато обвинение за оказване на съпротива при ареста. От полицията съобщават, че певецът е заявил пред властите, че е употребил алкохол и лекарства по предписание, пушил е и марихуана, пише БТА.

В гонката Бийбър е управлявал жълто Ламборгини, а Калил - червено Ферари. И двете коли са били взети под наем. Полицейските служители са забелязали надпреварата между двата автомобила в ранните часове на 23 януари. Други два джипа са блокирали улицата, за да могат Джъстин Бийбър и Калил да се състезават, съобщава говорителката на полицията в Маями бийч Вивиан Ернандес.

Още по темата

Улицата, на която двамата изпълнители са организирали гонката, е в жилищен район. От едната и страна има жилищни сгради, а от другата - гимназия, младежки център, голф игрище и пожарна служба.

Направените тестове са показали, че алкохолното съдържание в кръвта и на двамата участници в гонката е над допустимия лимит. 19-годишният Бийбър прибави още едно провиненине към немалкия списък, като освен това е шофирал с книжка с изтекъл срок.

Според законите на Флорида лица под 21-годишна възраст се считат за шофирали в нетрезво състояние, ако количеството на алкохол в кръвта им е 0,2 промила - ниво, което може да се достигне с едно питие.

Джъстин Бийбър, който през последните месеци е във фокуса на медиите предимно със скандалните си прояви, е разследван по обвинение, че при пререкание със свой съсед в Лос Анджелис е замервал къщата му с яйца, припомнят агенциите.

Часове по-късно музикантът все пак бе пуснат от ареста под гаранция от 2500 долара.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
0
 
2
 
! Отговори
lk преди 10 години
До Анонименijt maj kok
6
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До АнонименВ кой свят живееш ? Цяла Америка знае, че е платил на "приятеля" си , за да каже, че са негови! Ийт май блек кок. :д
5
1
 
5
 
! Отговори
Кашчей Безсмертний преди 10 години
Хитра са коповете, наказали са го чрез недопускане до "черните наденици" в ареста.Сега Биби пак трябва да ползва онази мъртва черна гума...
4
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Оооф Бибиткооо що не са гръмниш,безинтересен ***...
3
8
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До аз съм българчетова за наркотиците в къщата му е доказано, че не са негови
2
4
 
18
 
! Отговори
tyo преди 10 години
До 2Няма да го вкарат. Най-много да го екстрадират обратно в Канада. Но малкото лайненце ще свърши зле. Всички го виждат вече.
1
6
 
27
 
! Отговори
аз съм българче преди 10 години
Шофиране в нетрезво състояние, алкохолно съдържание над допустимия лимит, книжка с изтекъл срок, марихуана, като прибавим и откритите наркотици в дома му, бих казал, че е време Бибитко да се запаси с няколко кофи вазелин.