Хю Грант стана татко за трети път

Британският актьор се сдоби с трето извънбрачно дете
29 яну 2014 13:25, Мария Дуковска
2
Хю Грант стана татко за трети път
Хю има три деца, но е най-близък със сина на бившата си половинка Елизабет Хърли (първият отдясно на ляво); Снимка: Reuters

Според вестник „Sun“ Хю Грант има таен син от шведската телевизионна продуцентка Анна Елизабет Еберщайн. Бебето се е родило през септември 2012 година, само три месеца преди да се роди второто му дете – Феликс от корейката Тинглан Хонг, която е майка и на първото му дете Табита, родена през 2011 г.

Въпреки че не е ясно дали Тинглан и Анна са били наясно с факта, че и двете очакват дете от Грант, вестникът твърди, че новината за детето от шведката, което носи името му – Хю Джон Мънго Грант, всъщност доста го е зарадвала.

„Той не се появи на самото раждане, но после даде име на детето. Анна получи подкрепата на Хю по време на цялата си бременност. Тя живее в един много удобен имот в Западен Лондон и знае, че Хю винаги е насреща. Родителите на Анна са в Швеция и са наясно за връзката ѝ с актьора“, твърди източник пред изданието.

Тинглан също има подкрепата на актьора, въпреки че не живее с него под един покрив. Хю наскоро заяви в шоуто на Елън Дедженеръс, че се счита за необвързан, но призна, че бащинството го е променило към добро. Той каза: „Хората бяха прави през всичките тези години, като ми казваха, че трябва да имам дете, защото то ще промени живота ми. Това е абсолютна истина. Не мога да се преструвам, че не бях малко изненадан, но по-скоро приятно.“

Най-дългата любов на Хю беше с актрисата Елизабет Хърли, с която бяха заедно в продължение на 13 години. Те си останаха много близки приятели, а той дори стана кръстник на сина ѝ Деймиън, с когото много по-често се появява на публични места в сравнение с биологичните си деца.

Още новини за звезди може да прочетете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
5
 
! Отговори
diavolcheto преди 10 години
Добре де, журналисти сте, предполага се - със знания, може ли да пишете глупости? Проверявайте си информацията, поне има откъде. Tinglan Hong е китайска актриса.