Анна Вялицина: Да излизаш с Адам Лавин е гадно!

Руският супермодел явно не смята, че е много хубаво да имаш гадже рокзвезда
Обновена: 4 фев 2014 22:20 | 4 фев 2014 22:16, Мария Дуковска
5
Анна Вялицина: Да излизаш с Адам Лавин е гадно!
Снимка: Ocean Drive

Супермоделът Анна Вялицина, известна с псевдонима Ан Ви, показва своята зашеметяваща фигура в новия брой на списание Ocean Drive.

В изданието рускинята разкрива защо е наистина гадно да излизаш с мъж като вокала на "Maroon 5" Адам Лавин.

Двамата бяха гаджета в продължение на 2 години, тя дори участваше в два от клиповете му, но скъсаха през 2012 -та. В момента тя има връзка с баскетболната звезда Мат Харви, а Адам е сгоден за колежката ѝ Бехати Принсло.

Ан е родена в Русия, но отскоро има американско гражданство. Русата амбиция се е появявала в престижното списание Sports Illustrated Swimsuit в продължение на девет последователни години. Освен това тя от няколко години е ангел на Victoria's Secret. Въпреки че е висока, слаба, руса и с хубаво лице, тя споделя, че не винаги се е чувствала красива.

Ето и няколко акцента от интервюто с 27-годишната Вялицина:

За това, че не винаги се чувства красива:

"Знам, че звучи изтъркано, но в пубертета не смятах, че съм красива. Бях най-високата в класа и бях доста кльощава. Момчетата изобщо не ме харесваха. Модел съм вече 12 години и мога да позирам със затворени очи, но е факт, че има много неща, които не харесвам в себе си и до днес. Ще ми се кожата ми да не беше толкова бяла. Никога не мога да се сдобия с хубав тен, колкото и да се опитвам. Иска ми се да мога да ям всичко, без да ми се лепи веднага. Не си харесвам и луничките."

Останалата част от интервюто и галерията може да разгледате в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
1
 
1
 
! Отговори
dnes pak barkah преди 10 години
mat harvi e beizbolist, samo che tezi ot dnes samo prevejdat I plagiatstvat, a niamat predstava poniakoga za kakvi hora pishat
2
12
 
14
 
! Отговори
Мужик преди 10 години
Русская ***!
1
3
 
19
 
! Отговори
Смешно преди 10 години
Не се ли научиха, че "at the end of the day" не се превежда буквално като "в края на деня"?! Смешно е! Превежда се като "в крайна сметка"!