Майли Сайръс: Който ме мрази, всъщност ми завижда

Поп сензацията доказва, че жената може да е секси без дълга коса, тежък грим и големи гърди
6 фев 2014 14:47, Мария Дуковска
6
Майли Сайръс: Който ме мрази, всъщност ми завижда
Снимка: СП. W

Майли Сайръс за пореден път позира без дрехи, като сега го прави за корицата на новия брой на списание W (март/2014).

Нашумялата 21-годишна поп звезда не показва нищо по-различно или по-скандално от това, което демонстрира през последната една година, но пък стайлингът ѝ е интересен.

Фотографи на пикантната сесия са известното дуо Мерт Алас и Маркъс Пиджо, а синът на Миа Фароу – Ронан, е автор на интервюто с певицата.

В него изпълнителката на хита „Wrecking Ball“ коментира, че не изпитва ни най-малко безпокойство от своя публичен образ, който е прекалено скандален в сексуален аспект.

Ето и малко повече от самото интервю за изданието:

За това, че обича да скандализира с разголена и провокативна визия:

„Харесва ми това, че ме намират за скандална, но в пънк-рок стилистика. На мен просто не ми пука какво носят другите момичета на моята възраст. Опитвам се да кажа на всички тях, че не е задължително да носят грим, да имат дълга руса коса и големи гърди, за да са секси. Важното е да имат личен стил.“

За това, че животът на върха може да е много самотен:

„Около мен има много хора, на които мога да се обадя и с които мога да изляза да се забавлявам, но е факт, че имам много малко истински приятели. Аз рядко споделям с другите хора личните си неща. Всички ме смятат за потайна.“

За отношението на медиите към нея:

„Покрай социалните медии като Instagram и Twitter всеки днес може да бъде папарак, но това не е толкова страшно. Човек не може да се предпази от критиката. Това важи дори и за обикновените хора. Всеки може да говори за теб зад гърба ти и да те обсъжда негативно.“

За родителите си:

„Аз никога не съм имала бавачка, която да се грижи за мен. Майка ми винаги е била тази, която ми е правила закуската, обяда и вечерята. Баща ми пък е най- доверчивият човек в света. Той вярва на всички, докато не го предадат накрая. Майка ми пък прощава много лесно на хората. Не може да таи омраза – просто забравя лошото. И аз бях като тях доскоро, но се опитвам да се променя в това отношение.“

За това какво мисли за своите критици:

„Не ми пука за тях. Смятам, че всеки, който ме мрази, всъщност стои под мен, защото просто ми завижда за това, което имам.“

Вижте снимките на Майли в галерията на Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
2
 
4
 
! Отговори
Мразя те, Майли преди 10 години
Майли-Лайни, аз те мразя, но не ти завиждам за скапания ти проститутски живот и "слава". С какво си известна? С това, че си лека жена.
4
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Боже, Боже колко мъка има по тоя свят! И тая сериозно ли си вярва, че целият свят и завижда? Защото аз мога само да я съжалявам.
3
5
 
6
 
! Отговори
varg преди 10 години
Тия снимки не са истински.Майли ела на жп гарата в Шумен да се захванеш за някои буфер.Ето това вече ще те изстреля в орбитата на великите.
2
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Аз не те мразя. Напротив. Мога да те уважа, няколко пъти .. муахахахаааЩо ни врете в лицате тея кранти като тая, кардашанките, азис и подобни ******. Аз знам - за да продължи пълната деградация.
1
6
 
17
 
! Отговори
аз съм българче преди 10 години
Шер на кое ти завижда, на парите и славата? Списание Вог защо те свали от корицата си и те ли ти завиждат? Ами Брук Шийлдс, Кели Озбърн, Пинк, Джъстин Тимбърлейк които те критикуваха за курвенското ти поведение и облекло на МТВ наградите? Това е редовното оправдание на всички антипатични личности, които се мислят за нещо повече от останалите "ми завиждат ми", а това което не могат да проумеят е, че няма как другите да им завиждат при положение, че мразят противните им и отблъскащи качества.