Кристен Стюарт: Не можеш да контролираш кого да обичаш

Актрисата намеква, че все още не е охладняла към ексгаджето си Робърт Патинсън
13 фев 2014 17:50, Мария Дуковска
6
Кристен Стюарт: Не можеш да контролираш кого да обичаш
Снимка: сп.Marie Claire

Кристен Стюарт краси корицата на мартенския брой на американското списание "Marie Claire". На основния кадър 23-годишната звезда от сагата "Здрач" позира в зашеметяваща рокля с колоритен принт на марката Emilio Pucci, а акцентът е сложен върху нейните зелени очи, които контрастират на кестенявата й коса.

На вътрешните снимки красивата бунтарка на Холивуд носи дрехи от новите колекции на брандовете Proenza Schouler, Louis Vuitton, Giambattista Valli, Fendi, Versace, Tom Ford, Balmain и Saint Laurent.

В изданието актрисата, която от гръндж тинейджърка се превърна в бляскава красавица, говори за това, че обича да поема рискове. Тя коментира още отношението си към любовта и споделя, че не съжалява за нищо от своето минало, дори за грешките си. Вероятно тя има предвид и публичната си изневяра с режисьора Рупърт Сандърс, заради която гаджето ѝ Робърт Патинсън я заряза.

Ето и няколко акцента от интервюто с мис Стюарт, което носи името "Момиче на ръба":

За любовта:

"Човек не може да контролира кого да обича. Любовта просто се случва. Никой не знае предварително в кого точно ще се влюби."

За това, че обича да поема рискове:

"Аз съм истински екстремист. Приемам само ангажиментите, които ме провокират по някакъв начин. Обичам да ми е трудно. Обичам да се втурвам към неизвестното и да намирам своя свобствен път."

За най-голямата си модна грешка: "О, мисля, че това беше на премиерата на "Паник стая" през 2002 г. Тогава бях още дете, бях малко шантава и наистина не разбирах нищо от мода. Бях толкова смутена и се чувствах супер неудобно, че нямах никаква идея каква дреха да избера за премиерата. Дори не знаех какво ми харесва."

Вижте снимките на Кристен в галерията на Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
3
 
1
 
! Отговори
Субективно мнение преди 10 години
Грозна е - може би с изневяра се опитва да компенсира ... Не я съдете но и защо пък журналистите ни занимават с нея ???
5
3
 
8
 
! Отговори
Довършител да мисли преди 10 години
"Човек не може да контролира кого да обича", но със сигурност може да контролира дали да изневери или не. Тази се показа колко струва и не беше много..
4
3
 
2
 
! Отговори
nana преди 10 години
ne ia poznavam ,imam si moe mnenie po tezi temi ,
3
5
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
КАК ДА ПЕЧЕЛИТЕ ПАРИ ОТ ИНТЕРНЕТ ?Сега имате възможност да разберете как може да печелите пари от интернет с известния начин наречен PTC сайт - Paid to Click (плащане за клик), като отделяте по няколко минути на ден - от свободното си време . Създайте си "финансов поток" за домашния бюджет. Няма да имате шефове, не ви трябват пари за да започнете, няма да се нервирате (поради обстановка, колеги и др.), работното време е когато искате, на никой не давате отчет какво правите и какво не. Няма стриктно ограничение за възраст (всички над 16г. - ученици, мъже, жени "с деца или не", по-възраст
2
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Човешко е да се греши, божествено е да се прощава!
1
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
ужасна си