Лесбийка съм, писна ми да крия!

Актрисата Елън Пейдж разкри, че си пада по жени
15 фев 2014 12:14,
115
Лесбийка съм, писна ми да крия!
Елън Пейдж Снимка: Reuters

Актрисата Елън Пейдж, която получи номинация за "Оскар" за ролята й във филма "Джуно", публично обяви, че е лесбийка на конференция на гей тийнейджъри в Лас Вегас, предаде Ройтерс.

"Омръзна ми да се крия и ми писна да лъжа за себе си", заяви 26-годишната холивудска звезда на конференцията Time to Thrive.

"Аз съм тук при вас, защото съм лесбийка. Защото искам да помогна и на другите като мен, към които имам лична и социална отговорност", каза тя

Пейдж се превъплъти в ролята на бременна тийнейджърка в лентата "Джуно" през 2007 година.

Тя е позната на зрителите и от филмите "Генезис", "На Рим с любов", "Х-Мен:Последният сблъсък" и др.

Актрисата изтъкна в своето слово, че дълги години е криела от публиката своята сексуалност. "Поради тази причина страдаха духът ми, моето душевно здраве и моите връзки с хората!", сподели тя.

(БТА)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


115
Още по темата: лесбийкаЕлън Пейдж
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
32
6
 
10
 
! Отговори
Станисшев преди 10 години
"Лесбийка съм, писна ми да крия!"И аз. И на мен.Но като се крия така ме възбужда.
31
8
 
8
 
! Отговори
Някоя си преди 10 години
До катяГоспожице, каквото и да крещите за себе си, то се заглушава от това, което сте в действителност. В предишния коментар имахте мъже, сега пък имате един мъж, ама те били на килограм и пр. Никой не осъжда горкото момиче, а просто изразяват досада, че ни занимават със себе си. А и мястото, на което е направила "признанието" дава признаци за PR, а не за откровение.Успокойте се, поемете дълбоко въздух и издишайте звучно. Няколко пъти. Едва след това се опитайте с нов коментар :-)
30
5
 
11
 
! Отговори
катя преди 10 години
До Някоя симъжете ги има на килограм,разбирачои мъж имам,за щастие с по-голяма култура.нали осъждате тази жена всички тук,че е казала истинатамисълта ми е,че всички сте кухи философии ви харесва да се подигравате,обаче живота поднася изненади
29
8
 
5
 
! Отговори
Някоя си преди 10 години
До катяКого мразя, госпожице? Или вие вдигате показалец срещу мъжете. Та моя съвет беше да си намерите МЪЖ до себе си, а не мъже - пак не разбирате, за какво става въпрос :-)
28
7
 
11
 
! Отговори
Фактология преди 10 години
Факт е, че, ако лесбийки решат да имат "собствено" дете, трябва да прибегнат до семето на "мъжете" (които, разбира се, са "лоши"). По същия начин и на другите еднополови им се налага да прибегнат до женска утроба. Т.е. каквото е нормално по природа (за по-възприемчивите - създадено от Тоз горе), не може да се промени. Може само да има опити на имитация. Съзнавайки това, се чувстват слаби да признаят слабостта си.
27
11
 
8
 
! Отговори
катя преди 10 години
До Някоя симъже имам,ама да мразите така,не е нормално.като ви дойде проблема във вашата къща,тогава други песни се пеят.затова внимавайте какво говорите.просто един принцип.
26
7
 
12
 
! Отговори
high преди 10 години
Какво се правят на жертви обратните, аз не мога да разбера. В повечето случаи хората не харесват това явление, но нито ги бесят, нито нищо-какво са се размрънкали. А да обвиняваш хората, че не те харесват си е типично за обратните-те имат доста здраво тоталитарно мислене, според което всеки трябва да люби и тачи тяхната ориентация, а децата задължително трябва да се осиновяват и обучават от тях. Все едно аз да анатемосвам хората, които не харесват рок и да ги пребивам с камъни, същото е...
25
8
 
7
 
! Отговори
Някоя си преди 10 години
До катяНе съм длъжна да доказвам, че съм жена. А и трудно бих могла под формата на анонимни коментари. Но съм от тези, за които феминизмът е отживелица и стои доста комично в съвременния свят. Намерете мъж до себе си вместо да повръщате наоколо, както Ви го е казала другата коментаторка.
24
8
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До Широка усмивкаДа, доста е антипатична, някаква гадна, с едни такива гуреливи очи, естествено, станала е лесбийка, защото мъжете не я харесват, нещо гнусно има в нея
23
10
 
7
 
! Отговори
катя преди 10 години
До Някоя симного разбирачи всички сте супервсеки е такъв,какъвто искавъв всеки мъж се крие една жена(НЯКОЯ СИ)
22
9
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Днешните Содом и Гомора са два огромни града разположени на два континента. Бог още малко ще ги понася, а после огън и жупел.
21
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Много е сладка и страхотна актриса. Изобщо не ме интересува каква е, стига да продължава да прави хубави филми (Inception, Juno, Hard Candy).
20
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До Джотопроменя се номерираното - сори! Така явно трябва да е по-забавно.
19
8
 
6
 
! Отговори
Някоя си преди 10 години
Въпросната катя драстично не разбира, за какво се говори.
18
3
 
8
 
! Отговори
Джото преди 10 години
ааа да беМоето писание е относно новината и заглавието ,а не на предходния коментарНинчето Добревчето е сладкасамо да остави вампирските глупости,че за мене по-тъпо нещо в киното от вампирските едва ли има.Поздрави!!!!
17
10
 
7
 
! Отговори
Широка усмивка преди 10 години
Тя една жена ... :D
16
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До Анонимен 17Сакън, недей - Добрев е осъзнато на правилния бряг.
15
7
 
8
 
! Отговори
катя преди 10 години
До усмивкато като било високо гроздето било киселоедна жена по-малко за мъжетеусмивката на криво сега!
14
7
 
7
 
! Отговори
Джото преди 10 години
Много важноаааада не забравяи пръц
13
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
на мен ми заприлича на нина добрев