Кейт Ъптън обу изрязани бански и победи гравитацията

Блондинката полетя за снимките на юбилейния брой на сп. Sports Illustrated
20 фев 2014 12:10, Мария Дуковска
4
Кейт Ъптън обу изрязани бански и победи гравитацията
Снимка: сп. Sports Illustrated

Нейните фенове отдавна смятат, че тя не е от този свят с неземната си красота и редакторите на сп. Sports Illustrated решиха да им докажат колко са прави. В 50-ия юбилеен брой на медията чаровната блондинка побеждава гравитацията и разбира в пълния смисъл на думата какво е да се носиш над земята.

21-годишната красавица позира в специално моделирания Боинг 727 в изрязан златист бански от две части и в цял бански костюм. Дамата не сваля усмивката от лицето си и се възползва максимално от шанса да се рее из въздуха. Феновете ѝ от мъжки пол няма да останат разочаровани, защото Кейт е адски секси и пищната ѝ гръд е на фокус във всеки кадър.

Под зоркото око на цял екип стилисти, гримьори и фризьори Ъптън не губи и капка от чара и красотата си. Емблематичните ѝ къдрици се носят из въздуха с изящество и финес и дори водните капки не могат да развалят перфектния ѝ грим.

Уникалните снимки са правени на летище Space Coast Regional Airport в Кейп Канаверал, Флорида. А самолетът, използван за тях, е известен с името G-FORCE ONE. Той е модифициран така, че в него действителност гравитацията не съществува, сякаш човек е в Космоса и е единственият летателен уред от рода си, който легално може да се използва за комерсиални и обществени цели.

Не само Кейт бе развълнувана от фотосесията, а и екипът. Главният редактор ЕмДжей Дей сподели следното: „Били сме почти навсякъде през последните 50 години с екипа на списанието, но никога не сме правили нещо подобно. Това със сигурност са най-странните и невероятни снимки... Още веднъж Кейт ни изненада с това как се справи със снимането в безтегловност".

Тъй като Ъптън бе на корицата на последните два броя на Sports Illustrated този път тя бе заменена от триото – Нини Агдал, Лили Олбридж и Криси Тейген. И все пак сексапилната блондинка се появява на корицата, само че на задната.

Вижте невероятните снимки на Кейт в галерията на Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
fap fap fap :D***Кашчей Безсмертний това че не знаеш коя е Кейт Ъптън си е твой проблем :)Демонстрираш колко си ***, а не колко безизвестна е тя...Общо взето е от по-интересните манекенки - не е толкова куха като болшинството, все има някакви такива изпълнения :)
2
0
 
0
 
! Отговори
Кашчей Безсмертний преди 10 години
До ВладоТи к'во очакваш от *** самка-драскач?И коя, по дяволите, е Кейт Ъптън?
1
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Тия неща ги може и тъщата. Само че на метла и без усмивка на лицето.