Джаред Лето: Участвах в "Клубът на купувачите от Далас" заради Матю

Актьорът решил да приеме ролята, защото Макконъхи вече се бил навил да участва
27 фев 2014 09:33, Мария Дуковска
3
Джаред Лето: Участвах в "Клубът на купувачите от Далас" заради Матю
Снимка: сп. Los Angeles Confidential

Той е номиниран за „Оскар" за най-добра поддържаща роля за участието си в лентата „Клубът на купувачите от Далас" и напълно заслужава да грабне статуетката. За ролята си на транссексуален болен от СПИН пациент Джаред Лето трябваше да отслабне с около 15 кг.

В пролетния брой на Los Angeles Confidential актьорът и фронтмен на бандата „30 Seconds to Mars" споделя защо е приел предизвикателството да изиграе толкова сложен характер и издава малко повече за самия филм.

Ето и някои от акцентите в интервюто му за медията:

За героя му Рейън: „Рейън можеше да бъде изигран доста банално, по-близо до това, което мислим за травеститите – някой, който просто се облича в рокли... Спомням си, че изпратих един мейл, като исках съвсем ясно да обясня, че аз виждам Рейън като някой, който иска да живее живота на жена, а не просто да привлича внимание като травестит. Нямах интерес да играя подобно нещо и ако случаят беше такъв, щях да кажа „Не, благодаря".

За сериозната загуба на тегло: „Изгубвайки толкова тегло, започваш дори да ходиш по различен начин, да дишаш по различен начин, да говориш по различен начин, да чувстваш по различен начин и хората се държат с теб различно. Това се превръща в чудесен актив за теб. Поставяш си една цел и си казваш: „Добре, това го направих, сега трябва да се погрижа всички други неща да се получат, както трябва".

За успеха на „Клубът на купувачите от Далас": От една страна, той се крие в историята. Грижата за здравето е важен проблем. Лентата се основава на принципа: Малка група от хора се бори за живота си и отказва да каже "Не". Всички искаме да бъдем човекът, който казва: „Не, ще намеря начин. Ще се боря за оцеляването си". Другата причина е Матю Макконъхи. Хората обожават да го гледат и той прави наистина интересни неща. И аз си помислих, че ако тази роля е достатъчно добра за него, за да я играе, то аз искам да бъда включен в проекта, защото той взима умни решения".

Останалата част от интервюто и галерията може да видите в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
uvajih go az filma
2
2
 
5
 
! Отговори
Pimp C преди 10 години
Гледал съм филма,добър е но не е за всеки ,само за киноманиаци,които не имат за велик сериал "Под прикритие" ;)
1
1
 
13
 
! Отговори
10010 преди 10 години
Въобще не ми прилича на травестит, а напротив, на много як метъл, за което браво!!!