Сани Жекова призна: Усетих истинската любов

Сноубордистката открехна завесата на личния си живот
12 мар 2014 11:46, Александър Попов
7
Сани Жекова призна: Усетих истинската любов
Сани Жекова. Снимка: Булфото

Александра Жекова се превърна в българската гордост на Олимпиадата в Сочи, а след участието й по пистите ще я видим на токчета в Dancing Stars. Поредното предизвикателство, което приема след добре обмислено решение.

"Зрителите ще ме видят в една нова светлина - без каска, без сноуборд, обувки на ток, с изключително женствени тоалети и ще видят малко по-чувствена и артистична Александра", казва спортистката пред сп. Story.

Тя твърди, че за нея популярността е странно нещо. Никога не се е стремяла към нея. Би казала дори, че я притеснява. Но в същото време осъзнава, че чрез постиженията си дава на хората емоция и радост, и това я удовлетворява. И защото славата не й е цел, тя не иска хората да четат за интимния й свят, а единствено и само за резултатите, които постига на пистата. Но все пак признава, че е влюбена и това й дава крила в живота.

"До много скоро аз нямах сериозен приятел, защото  малко мъже биха се ангажирали с жена, която пътува толкова често, която има толкова сериозни ангажименти, която е силна, борбена, успешна“, признава 26-годишната дама. От една година обаче Сани има човек до себе си. Щастлива е и се надява да запази това усещане за дълго време. За него издава единствено, че е прекрасен млад мъж, много интелигентен, интересен, всестранно развит, със сериозна професия, предприемчив - вече развива личния си бизнес.

"И е много борбен, защото той се справя абсолютно самостоятелно в живота и държи на семейството, държи на мен. Подкрепя ме, разбира ме, въпреки че често му се налага да е сам. Щастлива съм, че го срещнах, и се надявам да успея да го запазя близо до себе си", допълва още Сани.

Двамата вече споделят и общ дом, като единствената сериозна пречка в отношенията им са непрестанните пътувания на Александра.

Колкото и да се опитва да опази личния си свят извън обсега на публичното пространство и недоброжелателите, опитът се оказал неуспешен с предишния й приятел – сноубордистa Алекс Пулин. Любовта си с австралиеца Сани определя като детска, защото и двамата били твърде млади, когато се срещнали. За нея това било и първата сериозна връзка. С времето обаче всеки избрал различен път.

"Като цяло имахме различни представи за това какъв трябва да бъде партньорът до теб. И точно тогава разбрах, че не е хубаво да бъркаш работата и любовта. Но се разделихме с добро. Когато една връзка е изчерпана, най-добре е тя да бъде прекратена", споделя Сани.

Тя споделя и за емоциите след Олимпиадата в Сочи.

"След като 12 години съм инвестирала в това, сега започва да има някаква възвращаемост, която не е само финансова. Наистина си давам сметка, че си е струвало всичко, през което сме преминали. Целият живот, който живея, всички тези врати, през които съм минала, които са били отворени за мен, са били отворени заради спорта и успехите ми в него. И съм благодарна, че съм имала възможност да го правя. В крайна сметка е прекрасно, когато може да усетиш енергията на хората, когато можеш да дадеш нещо от себе си. И виждам, че чрез моя спорт им давам нещо и това ме удовлетворява", казва сноубордистката.

Сани и до днес категорично отказва да се състезава за друга държава въпреки предложенията, които е имала от Русия и Канада. Защото никога не би загърбила подкрепата, която е получила тук.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още по темата: Сани Жекова
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
3
 
3
 
! Отговори
!!!! преди 10 години
da i e 4estito , az ne ia poznavam , uspehi
5
13
 
4
 
! Отговори
Борислав-Ерген 38г преди 10 години
Нямам отношение към момичето(дори незнам каква зодия е)но в предвид нейната младост в едно и ЕНТУСИАЗЪМ относно така наречената Любов(която е нищо повече от практични сметки)усещам че скоро ще има статия пак с нея под наслов-Мъжете са гадняри и аз неслучих по ред причини.Ще се леят водопади от сълзи и ред такива...тази наивна ДАМА защо неидва да си дава парите за курсове при мен а така елементарно ни се поставя да се смеем с нея:)Ами то е ясно-в една връзка или ти предаваш или биваш предаван!
4
19
 
11
 
! Отговори
511 преди 10 години
Хайде стига с тая Саня - за падането я снегът ще е виновен, я друг ,я производителя на спирала за мигли. В тодзи спорт - това е рискът! Пък и героиня я изкараха и виднага я пуснаха по разни реклами...защо? Ако беше първа...разбирам, но тя не беше и ако...ако, само *** цапа.
3
8
 
25
 
! Отговори
Георги преди 10 години
Попе ти с тва мислене нищо хубаво няма да получиш! Момичето казва, че бачка 12 г. и сега почва да има възвращаемост. Успех във всичко Сани!
2
10
 
10
 
! Отговори
opi преди 10 години
До razgradski popВ Разград попове няма, там сте само турци.
1
27
 
20
 
! Отговори
razgradski pop преди 10 години
и аз ако получа 100.000 за пето място бих усетил истинската любов..