Красавици нагорещяват Маями

Нина Агдал и Сара Сампайо пръскат сексапил във фотосесия за Bebe
24 мар 2014 16:16, Теодора Драгоева
5
Красавици нагорещяват Маями
Снимка: Bebe

Ако една марка иска да промотира добре своите облекла, тя не трябва да разчита само на своята известност. Може би най-добрият ход е нейно рекламно лице да бъде красива известна личност. Модният бранд Bebe залага не само на една прелестна дама, а на цели две!

Едни от най-горещите имена на модната сцена в момента, Нина Агдал и Сара Сампайо, обединяват сили и застават една до друга в страхотна фотосесия за новата пролетна колекция на марката. Двете са повече от страхотни както поотделно, така и в комплект.

Едва ли има човек, който разглеждайки фотосесията, да не се зареди с усещане за сексапил, което струи от Нина и Сара. Моделите определено нагорещяват Маями – мястото, където е заснета фотосесията.

Дамите представят цветното лице на пролетта, която със сигурност ще набляга върху женствеността и извивките на дамите.

Влезте в галерията на Tialoto.bg и разгледайте страхотната комбинация между Нина и Сара, които показват как ще изглежда пролетта според Bebe.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още по темата: BebeМаямиНина Агдал
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
1
 
1
 
! Отговори
pepe преди 10 години
Супер са ама ........ само за любовчийки.
2
0
 
12
 
! Отговори
Промотиране? преди 10 години
У нас хубавици колкото щеш, но като няма кой да ги промотира, титлите "Мис" ще се раздават на платежоспособни крокодили.Ако става въпрос за облекла пък, у нас те се промотират от анорексични жирафи, относно които чуждестранните модисти недоумяват: "Защо вашите манекенки непрекъснато се хилят?" *** обяснявай на Гана и Пена, че участва в ревю, за да показва дрехи, а не за да рекламира себе си, та ха дано я хареса някой дебеловрат богаташ или деде реститут.
1
5
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Ако епилирам Станишев и го облека в шарени дрехи и той ще може да промотира тези облекла