Диляна Попова: Мъжете имат важна роля в живота ми

Красивият модел споделя, че винаги е имала реална преценка за себе си
Обновена: 26 мар 2014 17:02 | 26 мар 2014 17:02, Мария Дуковска
38
Диляна Попова: Мъжете имат важна роля в живота ми
Снимки: личен архив

Когато чуете „най-красивата българка", се сещате за няколко дами. Но ние можем да потвърдим, че това определение е абсолютно заслужено от Диляна Попова. И ще се обосновем – красотата ѝ е не само видима с очите, но и се усеща с душата. Защото вътрешната красота на Диляна е неувяхваща и именно това помага и на сияйния ѝ външен вид, който през годините е все така пленяващ.

С магнетичната си очарователна визия Диляна е била избирана за лице на много марки, но днес е най-красивото лице на козметичния гигант Oriflame, което според нас някога е имал.

Лицето ти е се вижда из цяла София – билбордове, списания, реклами, тв спотове... Мислиш ли, че това е една добра основа за кариерата ти като актриса?

Това е част от работата ми като модел и не знам дали има влияние върху кариерата ми на актриса.

Какво още не си постигнала според личните ти критерии за успех?

Никога не съм си поставяла цели за постигане, за мен личният успех се крие в щастието от личния ти избор.

Кой е до теб по пътя ти на израстване?

Семейството ми и най-вече сестра ми, приятелите също.

Каква е ролята на мъжете в живота ти?

Важна, когато обичаш истински някого, заради него взимаш решения, заради него плачеш и заради него се смееш.

Имало ли е момент, в който да си се „самозабравяла"?

Мисля, че не, това качество харесвам в себе си - имам доста реална преценка за ситуацията.

Как успяваш да изтриеш дистанцията, която обикновените хора усещат при досег с известните?

Когато си добре настроен към другите, това се усеща, не си намислям начин, по който да се държа при среща с непознати.

Как започва денят ти?

С кафе, закуска и кратък план за деня...

Мислила ли си да живееш или работиш в чужбина?

Да, имаше момент, в който бях раздвоена дали да замина за Ню Йорк, където имам приятели, или да остана тук и с парите, които бях събрала, да си направя ателие за дрехи.

Останалата част от интервюто и галерията може да разгледате в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


38
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
35
2
 
2
 
! Отговори
Борислав-Ерген 38г преди 10 години
Разбирам че има голям интерес към моето РЕАЛНО слово-запазена Марка-Боби-38 и продължавам напред смело но с отговорност!Както обясних Попова върви по пътеката на своята съзодийка ***-разсипала семейството на Карамански и с днешна дата Попова ясно може да ни каже-УСПЯХ да РАЗВЕДА БЛАТЕЧКИ С КОЙТО ДА ЖИВЕЯ а дъщеря му до гроб да ме проклина за мръсотиите които си правим Ай-лайфа!Асен е на 43, а Попова - на 32!При мен сметките в изказа ми винаги са 100 процента златно покритие!Който ме слуша...
34
1
 
4
 
! Отговори
sss преди 10 години
Аман от такива актриси ! В кой театър да я гледаме !?
33
6
 
7
 
! Отговори
реалист преди 10 години
Много си е хубаво момичето! Ама много! И е талантлива актриса, за разлика от префърцунените рецитаторки от класа на не-нам кой си. И ако я бяхте гледали в Африка, щяхте да разберете, че е и много свястно момиче.Не е ваша работа с кого спи и защо, както и никой не се интересува какви крокозъбели спят до вас. Отворете си очите за хубавите неща и стига сте плюли, че вятърът срещу вас е доста силен.
32
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Пичове, мен нещо не ме кефи много тази Попова
31
7
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Мария, напиши една статия за секса с мъжете, които имат важна роля в живота ти.
30
8
 
8
 
! Отговори
Борислав-Ерген 38г преди 10 години
Попова този твой призив сега до мен е от теб!Признай си и ще ти олекне.Веднага те познах по шаблонната ти кастрирана мисъл стигаща само до хапчетата.На това се казва от моя милост ЕЛЕМЕНТАРИЗЪМ...един вид мисловния ти процес тип Аналитичност е замрял някъде с първата доза на твоя супер любим Таки който те изостави заради русичка и сега в Дубай ТЯ харчи неговите пари а не ти.Ядосваш ли се много?Много сте ми забавни такива примадони като теб които си мислите Народа *** и копче неможе да каже!
29
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Ако ги нямаше парите красивите жени нямаше да се женят за грозни тюфлеци,да им се раждат грозни и *** деца и това да ги прави нещастни и да обвиняват обществото за това
28
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
"Божиновата р....." е наконтено същество, ,имитиращо красавица,а Диляна Попова е природно красива.Правете разлика,не се излагайте.
27
4
 
8
 
! Отговори
Аристотел Онасис преди 10 години
"Ако ги нямаше жените, всички парина света не биха означавали нищо." Аристотел Онасис Ако ги нямаше парите, всички мъжена света не биха означавали нищо.
26
7
 
6
 
! Отговори
Бориславе, ергенино! преди 10 години
Пий си хапчетата по схемата, по която са ти предписани и няма да имаш никакъв проблем.Дори и гадже може да успееш да си намериш.
25
7
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Тодоре Дилянчето ще мине през всички нарко-босове,ако има късмет ще си роди по едно ко*еле като Божиновата или на стари години ще се нареди на опашката за инвитро платено от нас.Ще реве че няма мъже като за нея.Как не я разбират и подобни.Описах ти какво я очаква.Тя няма живее с нормалните пичове като нас понеже е надигната.
24
6
 
9
 
! Отговори
Борислав-Ерген 38г преди 10 години
Така че зодия Везни Попова върви по добре утъпканите пътеки на кака си *** заплодена от Карамански зодия Козирог а гледана тя и детето и от Косъма(Сано).Попова вече се отърка в Мутрите ама неможа да върже Таки-хероина с дете.Оня тарикат сметкаджия(Дева)и се покри с друга Мома в Дубай...обаче властите в БГ него знаят къде е(така се води по документи) а те са всичко в БГ и сега го издирват чрез Интерпол.Попова пък търси балък да бачка и угажда.Аз немога Ерген съм оправяйте се с нея!От мен ПАС!
23
4
 
3
 
! Отговори
ТОДОР ХРИСТОВ преди 10 години
До Борислав-Ерген 38г БОРКО ТИ СИ ГОТОВ И ЗА ПСИХОЛОГ, И ЗА БРАЧЕН КОНСУЛТАНТ И ЗА АСТРОЛОГ-ДОСТОЕН ЗАМЕСТНИК НА ,,ЛЮМИЕР''! НАПРАВО ТРИ В 1! ЗЕЛЕНИТЕ ОЧИ КАЗВАТ ХОРАТА ЧЕ УРОЧАСВАЛИ............ АМА САМО КОГАТО ПОРТФЕЙЛА ТИ Е ПРАЗЕН. ИНАЧЕ СА ОТЛИЧЕН ИЗПЪЛНИТЕЛ НА ........... АБЕ КАКВАТО И ,,БОЙНА ЗАДАЧА ДА ИМ ДАДЕШ В МИРНО ВРЕМЕ''. САМ ЗНАЕШ: ,,БЕДНИЯТ СЕ БИЕ ПО ШИЯТА А БОГАТИЯ ПО КЕСИЯТА''! ДИЛЯНЧЕТО КАКТО И ДОСТА ДРУГИ ЗАСУКАНИ МОМИ СЪЩО Я ЗНАЯТ ТАЗИ И БИЯТ- КОГО ПО ШИЯТА, КОГО ПО КЕСИЯТА!
22
5
 
5
 
! Отговори
Борислав-Ерген 38г преди 10 години
Споделям значи да вниквате в детайлите Аналитично ама трябва и да се чете.Аз казвам така Попова зодия Везни се слага на Таки зодия Дева!Нелито(зодия Везни) на Сано жената и тя беше метреса на Карамански като тя дори развали семейството му и му роди дете което Сънчо гледа с яко бачакане.Относно техния мил нрав на Зодия Везни питайте Жената и децата на Карамански ...неможе елементарно Народа да му сервират някакво усмихнато лицемерие и готово...все едно няма втори план на събитията.Народе???
21
7
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Абе хубава е (макар малко да повяхва напоследък), и съм чувала, че е добро момиче, но след като писаха, че била любовница на Таки, аз специално я отрекох. Не може да си свестна жена и да *** кървави пари и да си много "добрата". Така че - Дилянче, мъжете имат място в живота ти и ще имат още десетина години, а после? В Гулянци ли ще си ходиш?
20
6
 
7
 
! Отговори
Борислав-Ерген 38г преди 10 години
Забравих да допълня.На мен ми действат много зле жени с зелени очи.Просто не се получава.Пробвано в време и простанство.Аз съм с кафеви и всички Дами с кафеви очи са ми действали спокойно и тонизиращо.Малките детайли в живота са важни иначе си карате по течението и после защо не се получава?!Ами защото няма УМ-АНАЛИТИЧНОСТ и да си обяснявате нещата.Иначе другите(няма да им кажа прости)си карат ургулишката.Един на 35 години днес бил жена си докато и обяснявал колко много я обича.За това после.
19
4
 
10
 
! Отговори
123 преди 10 години
ne e grozna, ama ne e i krasiva. lipsva ne6to, ima malko elementarno izla4vane
18
5
 
4
 
! Отговори
Борислав-Ерген 38г преди 10 години
Иначе кротки-добре ми дейстават душевно но после всичко с знак + отива на супер минус защото ЗОДИЯ ВЕЗНИ НЯМАТ СТАБИЛНОСТ каквато аз вече имам в предвид че Девата вече говори повече в мен с ясни приоритети-ДОМ-РАБОТА-ДЕЦА-РАКИЙКА-САЛАТКА И ДА МИ Е ГОТ НА ДУШАТА С ДУХОВА МУЗИКА...като неискам грам някой до мен да е нервен и ненаясно с свойте приоритети в краткия ни живот от има няма 60-70 години-а за мен 90-100 защото непуша а и дядо живя до 90-баба до 89...това по татко!Попова това е приятели!
17
6
 
5
 
! Отговори
Борислав-Ерген 38г преди 10 години
Човек като си прочете един път(житейския)урок после му лесно да е аналитично-фактологичен.Ами аз живях с момиче като Попова от снимката зодия Везни!Едно към едно лика прилика като визия и зодия.Аз съм зодия Близнаци с асцендент Дева-два пъти Меркурий и всички близки и познати ахнаха ама вие сте си лика прилика-Деца!Да ама не!Два въздушни знака я докарват до кривата круша.Ами това момиче от снимката и нас си сменяше настроенията през 5 минути.Кой би издържал с човек без стабилност в живота?Аз-3м.
16
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Симоатично момиче, ама....аз вече се интересувам от други неща ... виното дали ще стане добро, хубавите пържоли, салата с ракия .... всеко нешто с времето си ...